Dagens fødselar!

Dannebrog - burn proof editionDagens fødselar er min storebror, Jan. Deværre nåede jeg ikke at sende et kort i går, for vejret gjorde hjemturen lidt langsommelig og pludselig var klokken over postkassetømmetid :oops:. Så jeg håber, at dette her kan være et plaster på såret.

Når jeg nu er i gang med fødselsdagshilsner for denne dag, så kommer jeg ikke uden om min veninde fra kollegietiden, Mette Zinck, som jeg desværre kun alt for sjældent ser – stort tillykke med dagen til dig også :razz:.

Det vil ingen ende tage, for i dag har også Hans Olsen – Moto Guzzi-, BSA- og Nortonkører nede fra Stevns – fødselsdag. Hans ser jeg desværre også for sjældent, men jeg ved han er at finde, når Damptromleforeningen holder deres halvårlige Swap Meets.

Fra min studietid på DTH/DTU er der også en fødselar til i dag – Iben Posniak. Gad vide hvor hun er i dag?

Tillykke med fødsesldagen, alle sammen!! :grin:

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Dagens fødselar!

 1. Hvad regner du mig for? :mrgreen: Tror du ikke jeg selv har prøvet at Google efter hende – med det navn skulle hun være til at finde. Hun er bare ikke der mere – tag den :wink:.

  Jeg har dog fundet hende, gennem en af hendes eks-kollegaer på LLD, så hun har fået en personlig fødselsdagshilsen.

 2. Esther skriver:

  På foranledning af dit indlæg skynder jeg mig da så lige at ønske allesammen til lykke fra mig også 😀

 3. Uffe skriver:

  Tak, Esther, på fødselarernes vegne. Jeg synes nok også ham Ruprect glemte noget :mrgreen:.

 4. Ruprect skriver:

  Nå Nå Nå – Så kommer der da et forsinket tillykke til alle der havde fødselsdag igår, herunder disse mennesker.

 5. Ruprect skriver:

  Hov Wikipedia tror stadig det er d. 7. februar – Så der kommer lige et nyt link til mennesker der har fødselsdag idag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.