/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

7/2/2006

Dagens fødselar!

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 8:52

Dannebrog - burn proof editionDagens fødselar er min storebror, Jan. Deværre nåede jeg ikke at sende et kort i går, for vejret gjorde hjemturen lidt langsommelig og pludselig var klokken over postkassetømmetid :oops:. Så jeg håber, at dette her kan være et plaster på såret.

Når jeg nu er i gang med fødselsdagshilsner for denne dag, så kommer jeg ikke uden om min veninde fra kollegietiden, Mette Zinck, som jeg desværre kun alt for sjældent ser – stort tillykke med dagen til dig også :razz:.

Det vil ingen ende tage, for i dag har også Hans Olsen – Moto Guzzi-, BSA- og Nortonkører nede fra Stevns – fødselsdag. Hans ser jeg desværre også for sjældent, men jeg ved han er at finde, når Damptromleforeningen holder deres halvårlige Swap Meets.

Fra min studietid på DTH/DTU er der også en fødselar til i dag – Iben Posniak. Gad vide hvor hun er i dag?

Tillykke med fødsesldagen, alle sammen!! :grin:

6 Comments »

 1. Iben er her Søg efter Iben Posniak

  Kommentar by Ruprect — 7/2/2006 @ 14:32

 2. Hvad regner du mig for? :mrgreen: Tror du ikke jeg selv har prøvet at Google efter hende – med det navn skulle hun være til at finde. Hun er bare ikke der mere – tag den :wink:.

  Jeg har dog fundet hende, gennem en af hendes eks-kollegaer på LLD, så hun har fået en personlig fødselsdagshilsen.

  Kommentar by Uffe R. B. Andersen — 7/2/2006 @ 15:31

 3. På foranledning af dit indlæg skynder jeg mig da så lige at ønske allesammen til lykke fra mig også 😀

  Kommentar by Esther — 7/2/2006 @ 18:20

 4. Tak, Esther, på fødselarernes vegne. Jeg synes nok også ham Ruprect glemte noget :mrgreen:.

  Kommentar by Uffe — 7/2/2006 @ 19:52

 5. Nå Nå Nå – Så kommer der da et forsinket tillykke til alle der havde fødselsdag igår, herunder disse mennesker.

  Kommentar by Ruprect — 8/2/2006 @ 9:16

 6. Hov Wikipedia tror stadig det er d. 7. februar – Så der kommer lige et nyt link til mennesker der har fødselsdag idag.

  Kommentar by Ruprect — 8/2/2006 @ 9:25

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress