Dagens fødselar!

Dannebrog - burn proof editionDagens fødselar er min storebror, Jan. Deværre nåede jeg ikke at sende et kort i går, for vejret gjorde hjemturen lidt langsommelig og pludselig var klokken over postkassetømmetid :oops:. Så jeg håber, at dette her kan være et plaster på såret.

Når jeg nu er i gang med fødselsdagshilsner for denne dag, så kommer jeg ikke uden om min veninde fra kollegietiden, Mette Zinck, som jeg desværre kun alt for sjældent ser – stort tillykke med dagen til dig også :razz:.

Det vil ingen ende tage, for i dag har også Hans Olsen – Moto Guzzi-, BSA- og Nortonkører nede fra Stevns – fødselsdag. Hans ser jeg desværre også for sjældent, men jeg ved han er at finde, når Damptromleforeningen holder deres halvårlige Swap Meets.

Fra min studietid på DTH/DTU er der også en fødselar til i dag – Iben Posniak. Gad vide hvor hun er i dag?

Tillykke med fødsesldagen, alle sammen!! :grin:

by

Uffes weblog

6 thoughts on “Dagens fødselar!

  1. Hvad regner du mig for? :mrgreen: Tror du ikke jeg selv har prøvet at Google efter hende – med det navn skulle hun være til at finde. Hun er bare ikke der mere – tag den :wink:.

    Jeg har dog fundet hende, gennem en af hendes eks-kollegaer på LLD, så hun har fået en personlig fødselsdagshilsen.

  2. På foranledning af dit indlæg skynder jeg mig da så lige at ønske allesammen til lykke fra mig også 😀

  3. Tak, Esther, på fødselarernes vegne. Jeg synes nok også ham Ruprect glemte noget :mrgreen:.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.