/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

12/12/2010

Ændret netbank-praksis for girokort.

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 23:51

Noterer mig, at min bank har ændret praksis. Når et girokort har en betalingsdato angivet, som ikke er en bankdag, har min netbank automatisk foreslået den første bankdag før den angivne, som betalingsdato. Det gør den ikke mere, lagde jeg mærke til i dag – nu vælger den første efterfølgende bankdag.

Det er da dejligt – så slipper jeg for selv at rette datoen. Hvis firmaer ikke kan skønne på at lade deres computersystemer kontrollere om en ønsket betalingsdato overhovedet er en hverdag, så de i hvert fald ikke fortjent at få deres penge før tid!

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress