Ændret netbank-praksis for girokort.

Noterer mig, at min bank har ændret praksis. Når et girokort har en betalingsdato angivet, som ikke er en bankdag, har min netbank automatisk foreslået den første bankdag før den angivne, som betalingsdato. Det gør den ikke mere, lagde jeg mærke til i dag – nu vælger den første efterfølgende bankdag.

Det er da dejligt – så slipper jeg for selv at rette datoen. Hvis firmaer ikke kan skønne på at lade deres computersystemer kontrollere om en ønsket betalingsdato overhovedet er en hverdag, så de i hvert fald ikke fortjent at få deres penge før tid!

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.