/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

10/3/2004

Nu skal vi snart ud at køre….

Filed under: Motorcykler — Uffe R. B. Andersen @ 11:00

Ja, det er langt over 1. marts, men hverken den ene eller den anden eller den tredie af vores motorcykler har været ude at køre. Der er for meget salt på vejene og det er stadig for koldt til at stå ude og vaske salt af, efter hver tur. I weekenden får vi gæster, så det bliver først i næste uge, at jeg vil begynde på forberedelserne. Der skal skiftes luftfilter, olie, oliefilter og tændrør på Guzzi’en og så skal den også lige vaskes og pudses. Den skal dog nok være klar til Bakkens åbning, den 1. april.

/Uffe

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

 

Powered by WordPress