I dag er det Mors fødselsdag

På denne ufattelig smukke septemberdag, hvor meteorologerme lover høj sol og temperaturer op i nærheden af 25ºC, har min Mor fødselsdag. Man snakker ikke om kvinders alder, men jeg kan da afsløre, at hun er nogen år yngre end min Far. I er velkomne til at lægge fødselsdagshilsner til hende her :grin:.

Jeg ved desværre endnu ikke, hvad min Mor får i fødselsdagsgave – den opgave er uddelegeret til min storesøster, som også har mulighed for at besøge vores forældre i dag og overbringe gaven personligt.

Jeg tør ikke forlade min højgravide hustru. Tænk, nu er der under én måned til, at vi skal være forældre :shock:. Så Mor må undvære vores tilstedeværelse i år, men tilgengæld kan hun så snart få besøg af barnebarn #5 og #6 (der, som de nuværende 4 børnebørn, formodentlig vil være piger). Det tror jeg nu også hun betragter som en værdig erstatning for besøg på sin fødselsdag :smile:.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

2 Responses to I dag er det Mors fødselsdag

  1. Hekto skriver:

    :mrgreen: Tillykke med fødselsdagen Uffe’s Mor!

  2. christian skriver:

    hej uffe .
    jeg går på den danske filmskole og skal bruge en fødselar i morgen – vil du ringe til mig u forpligtende –
    tak 28499717

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.