Sidste chance

Så er det snart weekend og dermed min sidste chance for at nå alt det, som jeg nu skal nå, inden jeg pludselig er far :shock:.

For det bliver i næste uge, det ved vi allerede med sikkerhed – men jeg vil nu ikke komme nærmere ind på tidspunktet her :cool:. Det er en sær fornemmelse – hvordan skal man kunne forholde sig til den omvæltning, som man ved der vil komme? Venner og bekendte tuder en ørerne fulde med trøstende ord, som “Du kan slet ikke forestille dig, hvor hårdt det bliver” eller “Hvis I tror de 4 måneder med sygemelding og aflastning har været hårde, så bare vent!!”. Ærlig talt – det kan vi jo ikke bruge til en s…! Hvis vi alligevel ikke kan forestille os det, hvorfor skal vi så partout have det beskrevet hele tiden? Jeg tror da ikke det bliver let, så’n at skulle være far til tvillinger, men derfor kan jeg vel godt glæde mig over, at den problemfyldte graviditet er overstået? Glæde mig over, at min elskede hustru snart får sin krop igen, kan sove roligt om natten, trække vejret dybt og spise mere end to mundfulde, uden at få kvalme – ja, selv hendes putteri om natten glæder jeg mig til at få igen (det går nok over, men lige nu savner jeg det :wink:).

Jeg skal have samlet puslebordet, en lækker model fra Ikea, som vi ret hurtigt blev enige om var det smarteste vi havde set (håber alle delene er der!!). Jeg skal have den anden af tremmesengene ind i barneværelset (gad vide hvad dyreværnsorganisationerne egentlig siger til tremmebørn?), bestilt et mørklægnings-rullegardin og have ryddet op i alt det jeg har rykket ud af mit tidligere arbejdsværelse. Jeg skal ud og kigge på nye madrasser (120×60 cm) eller alternativt have vasket betrækket på dem vi fik med sengene – til en start skal ungerne jo alligevel ligge i deres lifte, så jeg regner med at allergi-risikoen ved at bruge brugte madrasser er minimal.

Bliver der tid til overs, så skal græsset slås og diverse buske beskæres. Så er den weekend nok også gået :???:. Næste uge bliver for vild :-D.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Sidste chance

 1. Hekto skriver:

  :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
  Rooooolig nu! …. det er jo sket før, i verdenshistorien, at nogen har fået tvillinger, trillinger fierlinger o.s.v.
  Selvfølgelig skal det nok gå altsammen; men travlt blir’ der altså!
  Prøv at lade lidt af det vente, og nyd den sidste tid i har sammen – alene! Vi andre blev smidt op på køkkenbordet og ‘puslet’ for derefter at havne i et vandfad for at blive badet. Så længe de ikke bliver holdt under den kolde hane, med hovedet nedad, er det jo ikke børnemishandling hvis ikke det hele står klappet og klart, når de
  ankommer 🙄

  Held og lykke med det – alle 4!

 2. Jeg synes faktisk vi tager det roligt, mens vores omgivelser tuder os ørerne fulde af, hvor hårdt det bliver. Når jeg gerne vil have barneværelset rimeligt færdigt, så er det mere af mental-hygiejniske grunde. Det er altså lettere for Maj-Britt at tage ud på Herlev Sygehus i afslappet tilstand, hvis det er med viden om, at tingene er så klar derhjemme, som det kan blive. Derudover ligner stuen Jerusalems ødelæggelse, efter jeg har tømt arbejdsværelset for computere, reoler, printere, scannere osv. Ting der nu skal finde en plads i stuen, men ikke lige midt på gulvet!! 🙂

 3. Hekto skriver:

  😀 … kom så ikke og sig du ikke vidste det i forvejen! Hvorfor skal du også gå og rode med det i sidste øjeblik? … o.s.v. … o.s.v.!:twisted:

  … sådan ER det bare! 😎

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.