/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

28/10/2004

Forbyd religion og frigiv hash!

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 13:13

Det slog mig lige, mens jeg stod og smurte mig noget frokost 😈 . Religion og andre hallucinagener anvendes af folk til at opnå en virkelighedsflugt – til for en stund at lægge ansvar og fornuft fra sig.

Kigger man nøgternt på de personlige og samfundsmæssige skader, påført af henholdsvis religion og hash, så kan der ikke være tvivl om, at samfundet ville være bedre tjent med at forbyde religion og lovliggøre hash.

2 Comments »

  1. Det ville uden tvivl give en mere fredelig verden.

    Kommentar by Keld Bach — 28/10/2004 @ 13:21

  2. Helt enig, jeg bakker helt sikkert op om dette indlæg 🙂

    Kommentar by Lucas — 15/1/2008 @ 20:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

 

Powered by WordPress