/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

23/12/2004

Min datter grinte :-)

Filed under: Emma & Andrea — Uffe R. B. Andersen @ 22:57

Det er ellers Andrea der pludrer dagen lang, mens Emma er overlegen på motorikken. Men i dag satte Emma trumf på! Jeg stod og skulle skifte hendes ble, efter hun havde fået mad. Hun var i strålende humør og smilede over hele krydderen, da jeg lagde hende på puslebordet. Så gjorde hun det – hun grinte! En tydelig latter, samtidig med hun smilte. Jeg kaldte på Maj-Britt og fortalte hende det, men hun så noget skeptisk ud – indtil Emma forbarmede sig over mig og gentog latteren. Den mest pragtfulde lyd, jeg nogensinde har hørt :smile:.
Andrea er dog stadig klart mere fokuseret på at lave lyde – koncentrationen lyser ud af hende, når hun “snakker” og man kan se hun forsøger at efterligne vores mundbevægelser, når vi snakker med hende. Vi skal nok til at træne hendes motorik lidt mere – få lagt hende ned på maven på pusletæppet, så hun kan træne nakkemusklerne. På det punkt fører Emma klart.

Fed ting ved tvillinger – den forskel man kan se i dem og i deres udvikling.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress