Hvem stemmer på DF?

Ved sidste folketingsvalg fik Dansk Folkeparti en rystende tilslutning – 12% af stemmerne, svarende til 22 mandater. Ifølge gårsdagens Valgbarometer i Berlingske Tidende, så står DF til atter at få 12% af stemmerne – det svarer til, at ca. hver 8. dansker stemmer på DF.

© Berlingske Tidende

Underligt – for jeg har aldrig mødt nogen, der havde andet end foragt tilovers for DF i almindelighed og Pia Kjærsgaard i særdeleshed. Så hvor er I, jer der stemmer på DF? Tør I ikke stå frem i offentligheden, overfor kollegaer og venner? Siger det jer ikke noget om jeres eget valg så? Får det jer ikke til at ryste lidt på hånden, når I sætter jeres X og dermed kaster benzin på fremmedhads-bålet?

Lad det være sagt med det samme – kommentarer til dette indlæg vil blive modereret og anonyme indlæg vil blive slettet. Så lad os se – tør I stå frem, I små empati-forladte, ynkelige, navlebeskuende, følelsesmæssige krøblinge?

Opdatering: For ikke at såre nogen unødigt, endsige komme i konflikt med lovgivningen, har jeg streget mit udsagn om DF-vælgere som værende små empati-forladte, ynkelige, navlebeskuende, følelsesmæssige krøblinge.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Politik. Bogmærk permalinket.

20 Responses to Hvem stemmer på DF?

 1. Kim Møller skriver:

  Hej Uffe

  Jeg stemmer Dansk Folkeparti, og vedstår det gerne. At meget få siger det højt, skyldes den udtalte hetz mod partiet har været udsat for siden midten af 1990’erne.

  Vi bliver næppe enig, men jeg giver gerne et eksempel.

  Når Dansk Folkeparti udtaler sig om landets udlændingepolitik betragtes det i medierne næsten som et overgreb mod den enkelte flygtning/indvandrer/efterkommer, hvorimod andre partiers (næsten enslydende) udlændingepolitik vurderes som nødvendige stramninger. Forskellen er stor, og selvom Det Radikale Venstre nu udvider hetzen til at omfatte Haarder – så bliver selverklærede centrum/vestre-humanister på et eller andet tidspunkt nødt til at forholde sig til virkeligheden. En virkelighed hvor multikulturen har spillet fallit, ikke bare i Danmark – men generelt. En virkelighed der bl.a. medfører velfærdsstaten afvikling, kultur segregation og det der er værre.

  Mener du stadig jeg er en af de “små empati-forladte, ynkelige, navlebeskuende, følelsesmæssige krøblinge?” – så siger det vel mere om dig selv.

  Jeg er familiefar til tre børn, har boet i ghettoiserede kvarterer i Århus V, har boet i multikulturelle London, skriver på historiespeciale, har deltaget i Urban-projektet (integrationsfremmende EU-projekt). Mao. styr dine fordomme.

 2. Uffe skriver:

  Hej Kim

  Wow – én, udover dem der stiller op :mrgreen:. “Den udtalte hetz” – kalder du også kritikken af nazister, kommunister, røde khmer og lignende for hetz? I mine øjne har DF aldrig været udsat for hetz – blot kritik af jeres fremmedhadske holdninger.

  At den siddende regering, og dele af oppositionen, har indført en DF-venlig udlændingepolitik, gør ikke den politik hverken rigtig eller moralsk forsvarlig – og den har da også mødt skarp kritik fra både menneskerettighedsorganisationer og vores nabolande. Den er, i mine øjne, den største politiske skamplet på dette land, siden samarbejdspolitikken under besættelsen – faktisk værre, for samarbejdspolitikken kunne dog forsvares som realpolitik. Politikerne svigter deres rolle som fornuftens stemmer og lader sig rive med af en befolkning der dagligt bombarderes af medierne med alle dagens dårlige nyheder – og kun sjældent hører om succeserne.

  Niels Hausgaard sang engang noget i stil med “om de fleste er de bedste, eller bare de fleste” – så var der jo ingen grænser for hvor kloge vi kunne blive, hvis vi var mange nok. Som historie-studerende må du vide, at nazisterne kom til magten i Tyskland ved et demokratisk valg. Alligevel er der vist i dag ikke mange der mener de havde ret. Det har DF heller ikke, det har VK-regeringen ikke og det har de oppositionspartier, der støtter den nuværende udlændingepolitik, heller ikke!

  Som en typisk DF-detalje hægter du velfærdssamfundets overlevelse sammen med udlændingepolitikken og kultursegregation (på dansk skriver man iøvrigt ordene sammen – det andet er vist noget fremmed-noget du har samlet op) – det er da at lægge æbler og pærer sammen. Velfærdssamfundet er truet af et stigende antal ældre og en faldende arbejdsstyrke. Indvandring og integration af flygtninge er et vores få håb om at kunne få arbejdsstyrken større og dermed sikre velfærdssamfundet.

  Tak for dit indlæg – det har i hvert fald ikke rykket ved min holdning til DF og deres vælgere.

 3. Kim Møller skriver:

  “Wow – én, udover dem der stiller op …”

  Hov, dit oprindelige spørgsmål var vel ikke retorisk.

  ?Den udtalte hetz? – kalder du også kritikken af nazister, kommunister, røde khmer og lignende for hetz?…”

  De nævnte bevægelse var revolutionære, deres politik foregik udenoms-parlamentarisk og myrdede millioner af ‘race’/klasse-fjender. Det er barnagtigt at sammenligne Dansk Folkepartis politik med disse ideologier.

  “I mine øjne har DF aldrig været udsat for hetz – blot kritik af jeres fremmedhadske holdninger.”

  Ordet ‘Fremmedfjendsk’ fremhæver at modstanden mod indvandring er irrationel. Kan modstand mod indvandring være rationel betinget ifølge dig? Uanset hvad må altså erkende at det er et politisk-motiveret ordvalg, som hetzer af politiske årsager. Er du uenig med Dansk Folkeparti, så prøv med argumenter: Indvandring er en fordel for Danmark (digt selv videre)

  “At den siddende regering, og dele af oppositionen, har indført en DF-venlig udlændingepolitik…”

  Dansk Folkeparti er blot et parti. Ikke en ‘udlændingepolitik’. Jeg vælger det parti som bedst svarer til mine holdninger, og det er vel i den rækkefølge det skal foregå.

  “… gør ikke den politik hverken rigtig eller moralsk forsvarlig – og den har da også mødt skarp kritik fra både menneskerettighedsorganisationer og vores nabolande.”

  Sverige indførte i 1975 i praksis multikulturalisme ved lov, Norge lidt det samme i 1977 – hvad gør at de som formålserklæring vil indrette samfundet på multikulturens præmisser. Jeg mener ikke Sverige (eller Norge) skal have vetoret i dansk politik. Menneskerettighedsorganisationerne har sin egen dagsorden, der som ofte er politisk motiveret. Politiken/DRV-kampagnen med den spanske kommissær var et meget godt eksempel. Uanset hvad. Dansk politik skal ikke bestemmes af bureaukrater i udlandet, men bestemmes af dem som skal leve med konsekvenserne. At overlade væsentlige områder af dansk politik til diverse ikke-folkevalgte organisationer er en afpolitisering som i sin essens er udemokratisk.

  “Den er, i mine øjne, den største politiske skamplet på dette land, siden samarbejdspolitikken under besættelsen – faktisk værre, for samarbejdspolitikken kunne dog forsvares som realpolitik. Politikerne svigter deres rolle som fornuftens stemmer og lader sig rive med af en befolkning der dagligt bombarderes af medierne med alle dagens dårlige nyheder – og kun sjældent hører om succeserne.”

  Du spilder dit krudt. Jeg har fulgt medierne i årevis, og køber ikke myten om medierne som hetzer udfra enkelttilfælde. Medierne skal først og fremmest rapportere hvad der sker. Tænk hvis aviserne hver dag skulle have artikler gennem en multikulti-censur-apparat.

  “Niels Hausgaard sang engang noget i stil med ?om de fleste er de bedste, eller bare de fleste? – så var der jo ingen grænser for hvor kloge vi kunne blive, hvis vi var mange nok…”

  Irrelevant, som Churchill skrev engang: “Democracy is the worst form of
  government except for all those others that have been tried.”

  “Som historie-studerende må du vide, at nazisterne kom til magten i Tyskland ved et demokratisk valg.”

  – og din morale er at vi så skal bekæmpe politiske fjender med hetz fremfor debat???

  “Alligevel er der vist i dag ikke mange der mener de havde ret. Det har DF heller ikke, det har VK-regeringen ikke og det har de oppositionspartier, der støtter den nuværende udlændingepolitik, heller ikke!”

  Og den holdning hverken kan eller vil jeg fratage dig.

  “Som en typisk DF-detalje hægter du velfærdssamfundets overlevelse sammen med udlændingepolitikken og kultursegregation (på dansk skriver man iøvrigt ordene sammen – det andet er vist noget fremmed-noget du har samlet op) – det er da at lægge æbler og pærer sammen.”

  Det er vist ikke noget Dansk Folkeparti eller jeg har opfundet.

  “Velfærdssamfundet er truet af et stigende antal ældre og en faldende arbejdsstyrke. Indvandring og integration af flygtninge er et vores få håb om at kunne få arbejdsstyrken større og dermed sikre velfærdssamfundet.”

  Her kunne jeg godt kede dig ihjel… man lad mig blot citere lidt fra Jensen, Bent: Hvordan har indvandrerne det? (2002, rff.dk-udgivelse). Her fra afsnittet om ‘Indvandringens samfundsøkonomiske betydning’:

  “Det fremgår, at der for de vestlige indvandrere i alle fem år sker en overførsel fra indvandrere til den offentlige sektor.”

  “For indvandrere fra de ikke-vestlige lande sker der derimod hele tiden en overførsel i den modsatte retning: Fra den offentlige sektor til indvandrerne. Overførslerne voksede mod midten af tiåret, men er i 1997 og 1998 igen faldet noget. Det fremgår også, at overførslerne i alle årene var ganske betydelige. I 1991 modtog eksempelvis hver indvandrer fra et ikke-vestligt land i gennemsnit netto 53.700 kr. fra det offentlige. I 1996 var tallet 67.400 kr. og faldt så med en bedre beskæftigelsessituation til 53.000 kr. i 1998. Samlet set viste analysen, at hele gruppen af indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande i 1991 modtog 4,9 milliarder kr. I 1996 var dette tal steget til 9,7 milliarder faldende til 9,3 milliarder kr. i 1997.”

  “Vi har i øvrigt her holdt udgifterne til flygtninge i fasen før tildelingen af asyl ude af beregningerne, idet disse udgifter kan ses som en del af udgifterne til grænsekontrollen, og ikke som overførsel af ressourcer til flygtningene.”

  “Regner man både det aktuelle års, og alle fremtidige års, overførsler med, skønner Eskil Wadensjö, at den øjeblikkelige ikke-vestlige indvandring hvert år øger det offentliges fremtidige forsørgerbyrde med 10-15 milliarder.”

  “Der er altså tale om ganske store summer, der bliver overført fra de danske skatteborgere til indvandrere fra ikke-vestlige lande. Den eneste måde, dette kan ændres på, er gennem begrænsninger i antallet af indvandrere med en svag evne til selvforsørgelse, eller gennem bedre integration på arbejdsmarkedet.”

  Kort sagt: Indvandringen fra kulturfjerne regioner har hidtil har kostet Danmark dyrt målt i kroner og øre, hvad det har betydet for den ‘sociale kapital’ er langt værre – og udviklende vil uanset ført politik blive værre og værre. Når indvandringen bliver en økonomisk fordel kan du vende tilbage, kan vi sludre videre om de kulturelle bivirkninger. Jeg ser ‘gated communities’ efter London’sk forbillede om nogle få år.

  “Tak for dit indlæg – det har i hvert fald ikke rykket ved min holdning til DF og deres vælgere.”

  Det var vel næppe muligt, og det gør jeg mig heller ikke illusioner om. Men jeg kan konstatere at du i det mindste har slettet den grove generalisering du sluttede posteringen af med.

 4. Uffe skriver:

  Hov, dit oprindelige spørgsmål var vel ikke retorisk.

  Overhovedet ikke – hvorfor tror du det? Du da må da indrømme, at én der vedkender sig sit DF-tilforhørsforhold ikke er mange, selvom jeg da godt er klar over, at det er begrænset hvormange der kigger forbi min blog.

  de nævnte bevægelse var revolutionære, deres politik foregik udenoms-parlamentarisk og myrdede millioner af ‘race’/klasse-fjender. Det er barnagtigt at sammenligne Dansk Folkepartis politik med disse ideologier.

  Det er relevant at sammenligne, da fællesnævneren med DF er disse ideologiers udprægede angst for alt fremmed og deres idé om selv at tilhøre en overlegen race. Man kan så undre sig over, hvorfor medlemmer af en overlegen race er så angste for, at de underlegne racer udkonkurrerer dem – Darwin ville have brækket sig af grin.

  Ordet ‘Fremmedfjendsk’ fremhæver at modstanden mod indvandring er irrationel. Kan modstand mod indvandring være rationel betinget ifølge dig? Uanset hvad må altså erkende at det er et politisk-motiveret ordvalg, som hetzer af politiske årsager. Er du uenig med Dansk Folkeparti, så prøv med argumenter: Indvandring er en fordel for Danmark (digt selv videre)”

  Modstanden imod indvandring er irrationel. Danmark har altid været afhængig af indvandring – hollænderne hjalp med at opbygge vores flåde til verdens næst-største, englændere byggede vores første jernbaner, polske landarbejdere sikrede vores sukkerroeproduktion og alletiders største danske komiker, Dirch Passer, var efterkommer af hollandske indvandrere. Frem til 1864 udgjordes en stor del af landet af to tyske hertugdømmer, hvorfra man i stor stil hentede mænd til regering og kongehus. Danmark har vel dårligt været mere dansk, end det er nu – så set i et historisk perspektiv, der rækker længere tilbage end de glade 60’ere, så er modstand mod indvandring irrationel.

  Dansk Folkeparti er blot et parti. Ikke en ‘udlændingepolitik’. Jeg vælger det parti som bedst svarer til mine holdninger, og det er vel i den rækkefølge det skal foregå.”

  Jeg har vist heller ikke sat lighedstegn mellem DF og udlændingepolitik – jeg siger blot, at den nuværende regerings udlændingepolitik ligger tæt op af DF’s ønsker.

  Sverige indførte i 1975 i praksis multikulturalisme ved lov, Norge lidt det samme i 1977 – hvad gør at de som formålserklæring vil indrette samfundet på multikulturens præmisser. Jeg mener ikke Sverige (eller Norge) skal have vetoret i dansk politik.

  Det skal de heller ikke – vi forventer jo heller ikke at have indflydelse på hvor svenskerne placerer deres kernekraftværker… øh… Men derfor kan vi godt lytte til vores omgivelser og spørge os selv, om vi måske er på forkert spor, når den ganske omverden tager afstand fra vores politik.

  Menneskerettighedsorganisationerne har sin egen dagsorden, der som ofte er politisk motiveret. […] Uanset hvad. Dansk politik skal ikke bestemmes af bureaukrater i udlandet, men bestemmes af dem som skal leve med konsekvenserne. At overlade væsentlige områder af dansk politik til diverse ikke-folkevalgte organisationer er en afpolitisering som i sin essens er udemokratisk.”

  At lytte til menneskerettighedsorganisationernes kritik er ikke at overlade politikken til dem. Hvis du skal have lavet din bil, så henvender du dig vel også til en ekspert? Dansk politik skal være i overensstemmelse med international lovgivning, den skal ikke give anledning til kritik fra Amnesty International eller Human Rights Watch, uanset hvad befolkningsflertallet så synes – demokratiet skal ikke have forret fremfor medmenneskelighed og anstændighed.

  Du spilder dit krudt. Jeg har fulgt medierne i årevis, og køber ikke myten om medierne som hetzer udfra enkelttilfælde. Medierne skal først og fremmest rapportere hvad der sker. Tænk hvis aviserne hver dag skulle have artikler gennem en multikulti-censur-apparat.

  Jeg tror censur ligger mere til din stil, end min. Du ved udmærket, at medierne bringer det der sælger – og det ikke solstrålehistorierne. Så sent som i fredags stod jeg og kævede bajere med min iranske kollega, sådan som vi danskere gør det i godt selskab. Selvom jeg har boet både på Nørrebro, i Tingbjerg og Hjortespring, så har jeg aldrig oplevet nogen opføre sig truende overfor mig. Derimod har oplevet at kioskejeren solgte mig tobak på klods, hvis jeg havde glemt at få penge med, at cykelsmeden fiksede småting på min cykel uden beregning og andre småting, der varmer en i hverdagen – behøver jeg nævne, at ingen af dem havde et “sen”-navn? Det hører du bare aldrig om i medierne, der i stedet ukritisk refererer til statistikker – og var det ikke Churchill der sagde, at man ikke skulle tro på en statistik man ikke selv havde manipuleret med?

  Irrelevant, som Churchill skrev engang: “Democracy is the worst form of government except for all those others that have been tried.”

  Det er bestemt ikke irrelevant – det understreger blot, at flertallet ikke nødvendigvis har ret og det ændrer Churchill ikke.
  Der har været praktiseret demokrati i den vestlige verden, siden 1776 – man skulle bare hvid, mand, over 30 år, jordbesidder eller handelsmand, medlem af et anerkendt parti osv. Her i landet er det ikke engang 100 år siden, at demokratiet blev udvidet til at omfatte alle myndige personer. Både romerne og grækerne havde alternative samfundsformer, der holdt langt længere end det. Dermed ikke sagt, at jeg mener disse ville være at foretrække i dag, blot at demokrati som regeringsform ikke er gammelt nok til at Churchills påstand kan underbygges. Og de senere år har demokratiet da også vist træthedstegn – stemmeprocenten har været nedadgående, medlemstallet i de politiske organisationer er faldet og tilliden til politikerne non-eksistent.

  – og din morale er at vi så skal bekæmpe politiske fjender med hetz fremfor debat???

  Jeg tror ikke der er mange der er i tvivl om, hvad min morale er – men for din skyld skal jeg da gerne gentage det: Flertallet har ikke altid ret!

  Kort sagt: Indvandringen fra kulturfjerne regioner har hidtil har kostet Danmark dyrt målt i kroner og øre, hvad det har betydet for den ’sociale kapital’ er langt værre – og udviklende vil uanset ført politik blive værre og værre. Når indvandringen bliver en økonomisk fordel kan du vende tilbage, kan vi sludre videre om de kulturelle bivirkninger.

  Du glemmer lige den sidste linie i dit eget citat – “eller gennem bedre integration på arbejdsmarkedet”. Og det er jo der vi i Danmark har svigtet. En af mine tidligere kollegaer kom til Danmark i 1984, fra Iran. Han havde en byggetekniker-uddannelse med sig og læste derfor til bygningsingeniør på IHK. Derefter søgte han job i næsten 10 år, uden at få noget – 10 år med jobtræning, aktiveringsjob der lå langt under hans kompetancer og irrelevant efteruddannelse. Først da han fik gennemtrumfet at komme på IT-kurser lykkedes det ham at få job – og så var det endda fordi han spillede petanque med en der kendte en. Det er muligt, at mange indvandrere ligger samfundet til last, men hvem har broderparten af skylden?

  Det var vel næppe muligt, og det gør jeg mig heller ikke illusioner om. Men jeg kan konstatere at du i det mindste har slettet den grove generalisering du sluttede posteringen af med.

  Ja, jeg vil jo nødig blive uvenner med nogen :mrgreen: – og jeg kan jo stadig mene det, inde i mig selv :cool:.

 5. Uffe skriver:

  Jeg ser ‘gated communities’ efter London’sk forbillede om nogle få år.

  Glemte lige at kommentere ovenstående. Det er da egentlig pudsigt, som vi siger på Fyn, at danskerne synes det er så romantisk og dejligt, når efterkommere af danske udvandrere i USA lever små dansk-inspirerede samfund. Senest har de været besøgt af medierne i forbindelse med præsidentvalget – disse små samfund, hvor alle hedder Hansen, Jensen eller Andersen og hvor enkelte af oldeforældrene stadig er i stand til at tale et forståeligt dansk. Frikadeller og leverpostej er på menuerne og gaderne er opkaldt efter H. C. Andersen.

  Men når indvandrere i Danmark gør det samme, så er det ghetto-dannelse og “gated communities” :roll:. Det er vist det man med et godt dansk ord kalder hykleri!!!

 6. Uffe skriver:

  Aminas og Oles sæbekasse er der refereret til en analyse fra Institut for Konjunkturanalyse, der belyser trådens spørgsmål:

  Sæt kryds, hvis du er dum.

  Ingen store overraskelser i det!

 7. Nanna skriver:

  Hmm Uffe, har læst jeres indlæg igennem, og er kommet frem til at du er ualmindelig grov. nedgør folk, eller den Ène der står frem og siger han stemmer på DF, hvad er det dog for en holdning? Du ber folk stå frem hvis de er DF vælgere, men når de så endelig gør bliver de nedgjort så godt som din lille hjerne nu kan klare det??:evil: Du er så solidarisk, har ondt af alle de kære små flygtninge, siger de er vores eneste håb for fortsat arbejdskraft i Danmark?? Hmm, dette er vist ikke helt korrekt min ven, hvis det er sådan, hvorfor er så mange veluddannet unge Danske mennesker så arbejdesløse?? Fordi at folk som dig gør det muligt for flygtninge at tage jobbene for næserne af os. Du siger at DF som det eneste går ind for at smide “perkerne” ud af vores land, måske du skulle prøve at fokusere på nogle af deres andre glimrende mærkesager?? Man skal ikke altid høre på medierne, det tror jeg du har gjort, for det lyder sådan på den måde du formulere dig om DF.
  Så inden du går igang med at fornærme og nedgøre folk pga. deres parti og holdning, så tjek lige DF’s hjemmeside ud..
  😀

 8. Uffe skriver:

  Hej Nanna

  Jeg nedgør ikke Kim, det klarer Kims holdninger for mig. Hvis du mener jeg er grov, når jeg bliver en anelse sarkastisk over Kims udokumenterede og fremmedfjendske ytringer, så er det ok med mig. Kim benytter sig i udstrakt grad af fallacies – fejlslutninger – og postulater som er udbredte, men ikke desto mindre forkerte.

  Som dit eget eksempel – “hvorfor er så mange veluddannet unge Danske mennesker så arbejdesløse”. Nanna, læser du aviser? Følger du med i samfundsfagene? Eller finder du din viden i damebladene og DF’s hjemmeside? Arbejdsløsheden i Danmark er den laveste i nyere historisk tid![1] Vi skal tilbage til 50’erne, for at finde en lignende situation. Når du kommer med sådan en uunderbygget og direkte forkert påstand, så opnår du ikke andet end min dybeste foragt. Iøvrigt skriver man ikke “danske” med stort, på dansk. Flygtninge kan ikke få lov at arbejde i Danmark, før de har fået opholdstilladelse. Deres uddannnelser er oftest ikke gyldige her i landet. Hvordan skulle disse mennesker kunne tage arbejde fra veluddannede unge danske mennesker? Nanna, hvis nogen tager et job fra dig, så er det nok snarere fordi du ikke er god nok til jobbet.

  Nanna, du skulle hellere lade dig inspirere af folk som C. F. Tietgen, end af folk som Pia Kjærsgaard og Kim Møller. Tietgen bragte Danmark frem i klassen af industrinationer – DF vil have genindført den mørke middelalder.

  [1]Kilde: Danmarks statistik, november 2006.

 9. gry skriver:

  Jeg stemmer også på DF, det gør jeg fordi de gør meget på de sociale område og fordi de har en stram udlændinge politik. Jeg gider ikke gå og betale skattekroner til udlændinge der ikke aktivt støtter Danmark. Jeg har boet i KBH NV og bor nu i Greve, der er 80% af udlændingene ikke bidragende borgere.
  De går og krydre røv og snakker om hvor uretfærdigt livet er, de har ingen respekt for dansk lov, de gør som det passer dem og hvis noget går dem imod er det danskernes skyld.
  Jeg har kendt velintegrerede udlændige og er ikke racist. Jeg er bare imod masseudnyttelsen af det danske system , som er lavet til dem som ikke kan arbejde eller er syge.
  Folk fra andre lande kan det samme og er ligeværdige med det danske folk, jeg mener bare at DE som ikke vil bidrage til et godt samfund skal ud. Jeg støtter også Pia K’s ide om at ikke danske statsborgere skal ud allerede hved 1. lovovertrædelse , uanset om de er svenske , franske eller arabiske.

  Gry

 10. Uffe skriver:

  Gry, det er muligt at du ikke er racist, men du er i hvert fald ikke særlig observant. I ovenstående er flere gange fremhævet, at DF-vælgere slynger om sig med udsagn, der savner hold i virkelighede og alligevel lægger du hårdt ud med at påstå, at 80% af udlændingene i Greve ikke er bidragende borgere. Fair nok, smid noget dokumentation for dine påstande på bordet – eller fremstå lige så fremmedfjendsk, som de øvrige DF-vælgere. Kom også med noget dokumentation for masseudnyttelsen af det danske system, eller er det bare noget du har hørt nede på den lokale bodega?

 11. gry skriver:

  Jamen det kan skam bevises i Kommunens budget, Greve er meget belastet af folk på bistand eller dagpenge. Kommunen har inddelt grupperne efter sogn og sjovt nok er det folk fra Kildebrønde sogn der står for hoveddelen af bistandsborgere. Kildebrøndesogn dækker alle 3 “ghetto områder” i Greve. Da jeg var yngre boede jeg i KBH NV, jeg havde dengang en del udenlandske veninder, fælles for dem var at samtlige af dres familier snød systemmet, da jeg spurgte faderen i den ene familie hvorfor, sagde han ” hvorfor ikke systemet er for dumt så vi kan ligeså godt udnytte det og få det vi kan. Med det ikke sagt at der ikke findes Danske “KOMUNNEMALKERE”, jeg synes bare det er påfaldende mange udlændinge der får hjælp i forhold til at de udgøre så lille en % del af befolkningen. Hjælpen bør gå til folk der uden skyld, ikke kan passe et job og de overskydende penge kan man jo bruge på at gøre livet bedre for nogle af de allersvageste.
  Kommunen er i gang med at rydde op i ghettoerne men det går langsomt især fordi der i de områder er større kriminalitet. Bare i det her efterår har der været 5 skudepisoder og alle sammen involverede udlændige. De pengestærke danskere og udlændinge fravælger derfor de områder. Jeg går hjemme på barsel lige nu og det er slående hvor få danskere jeg ser i området inden kl. 16. Det er dog masser af udenlandske børn og voksne. Jeg bor i den største af Ghettoerne, og observere kulturen her. Små børn under 5 år render rundt efter kl. 22 på gaden, skolebørn leger i området på skoledage i skoletiden. Det er så langt fra Etnisk danske børns almindelige levevis så det undre mig ikke at mange af de udlændinge vi har i Danmark ikke “passer ind”
  En solstråle historie her til sidst.. Mine naboer er palæstinensiske flygtninge, de har begge job deres børn passer skolen og taler pænt dansk, de har ikke fordansket sig, konen går med tørklæde og manden med en muslimsk kalot lign. de er vel integrerede og produktive. Hvis nu flertallet var som de er, ville der slet ikke være så mange problemer med unge 2. og 3. g’ere som laver ballade, for de ville have fået en anden indstilling til livet hjemmefra og have andet at lave end at begå ulovligheder.
  Jeg mener at DF kan gøre noget ved problemet ved at kræve alle taler Dansk, alle arbejder og at vi ikke får flere ”svage” udlændinge til landet, altså bortset fra flygtninge som ikke kan bo der hvor de kommer fra pga. krig eller sult.

 12. Lol skriver:

  Hvad fanden er det her for en omgang pis og tomsnak.. DF er en skam for Danmark og det ved vi “normale” mennesker godt.. I har ret i at DF har
  nogle gode holdninger, men så snart der er så skidte holdninger om indvandrere er det ligegyldigt!!..
  ¨Når et menneske kan tænke så grimt om andre mennesker bare pågrund af deres baggrund / udseede er man ikke helt normal..
  Så hvis I ikke kan se det er forkert så bare luk røven i svin!
  Jeg vil ikke finde mig i noget der minder det mindste om rasisme!! I fortjener ikke en plads i dette land når I har de fordomme.. og det har I jo.
  Det høre vi i hverdagen, i medierne og sådan skal det bare ikke fortsætte..
  DF skal af vejen hvis ikke I kan tage jer sammen!!!!! 👿 !!

 13. Lol skriver:

  *jeg undskylder stavefejlene* , men er ikke så gammel…
  men selvom jeg ikke er så gammel så har jeg sku personligeheden iorden.. og ved sku hvordan man skal respectere andre!! men jeg vil sku ikke respectere DF og dem der stemmer DF når I ikke selv kan respektere andre… igen SVIN! 👿

 14. Emil skriver:

  Dansk Folkeparti har bestemt nogle gode holdninger med hensyn til dyrevelfærd og deres ældrepolitik er også på positiv siden. Men deres skole-, udlændinge- og stafferetspolitik er lige til at, undskyld udtrykket, lukke op og skide i.
  DF mener at man skal indføre et differntieringssystem fra fjerde klassetrin og opfter, hvor de dygtige blive skildt fra de mindre dygtig. Desuden skal der indføres mundtlige og skriftlige standpunktsprøver fra samme klassetrin og opefter. Jeg mener ikke det er en god idet at indføre den form for undervisning, da jeg tror (dette er kun en personlig antagelse!) at det vil gøre børn helt ned til tiåranlderen nervøse og bange for om de nu er dygtige nok til at følge med vennerne eller veninderne næste år! Det vil give et utrygt skolesystem hvor børnene går rundt og er angste, hvilket ikke er særligt fremmende for lysten til at lære.
  Deres udlændingepolitik er blevet grundigt debateret ovenfor, men deres strafferetspolitik er ikke, de mener at alle straffe bør strammes da det er den bedste måde at gribe præventivt ind på. Tror folk fra DF virkelig på at narkomaner og andre vaneforbrydere begår kriminalitet og har overvejet konsekvenserne af deres handlinger og bliver bange for et par måneder ekstra i fængsel? Det er heller ikke afgørende for spritbillister om deres straf bliver forhøjet, de er fulde og tænker derfor normalt ikke på konsekvenserne når de sætter sig ind en bil! Derudover synes de også at den kriminelle lavalder sagtens kunne sænkes til tretten år. Selv om man er under den kriminelle lavalder skal man selvføgelig ikke begå kriminalitet, men faktum er at man som tretteårig heller ikke er moden nok til at foretage en fuldstændig konsekvensberegning af ens handlinger (dette er bevist af hjerneforskere, som mener at denne evne først er fuldt udviklet omkring 25-åralderen)

  DF har folkeligt mandat og har derfor lige så meget ret til at være her som alle andre, men nogen burde oplyse dem om at den tolerance de reklamere med at have betyder, at man acceptere og har plads til ALLE! Selvfølgelig skal man ikke lukrere på det danske samfund, men mit indtryk har været at Pia K og co. har generaliseret på indvandreområdet og fået alle indvandre til at fremstå kriminelle (hvis jeg har fået galt fat i den vil jeg gerne rettes så jeg ikke går rundt i uvidenhed.

  De bedste hilsner

  Emil

  P.S. hvorfor har DF kun 8000 medlemmer når der er 250 000 som stemmer på dem?

 15. Guna skriver:

  Jeg stemmer DF fordi at partiet støtter delfin hore og varekøer der tilbeder Brian.
  Hvordan skal jeg ellers modtage min daglige shipment af cubanske cigarer?

  Svar mig på det smarty pants 🙂

 16. Guna skriver:

  P.S lad nu DF stemmerne være D:
  Det er ens eget valg hvilket politisk holdning man går ind og desuden noget som ofte er personligt for folk Jeg har mødte rigtigt mange mennesker i bl.a. folkeskolen som hovedsageligt var skolelærerer og vikarer. De havde alle tilfælles at de ikke udtalte sig om deres valg af parti, selvom det senere viste sig at de stemte almindeligt SF m.v.

 17. Guna skriver:

  Eat that b1tch holes D:
  Jeg flipper mit spell & trap field og aktiverer torrential tribute! Alle non-DF’er springer i luften mon´!

 18. Uffe skriver:

  Guna, hvad sagde du de hed, de svampe du havde spist? :mrgreen:

 19. Sandra skriver:

  HVOR HAR DU TRAVLT MED AT TALE GRIMT OG NEDLADENDE TIL FOLK! DIN OPBLÆSTE NAR! Hvor er du ynkelig! Jeg sidder med tårer i øjnene for at sige det lige ud? Det er folk som dig der gør det flovt at være dansker? Ud fra dine -for at sige det lige ud- klamme og usle kommentarer, kan man på en eller anden måde bare føle hvordan du sidder ildrød i hovedet og banker dine ord ned på tastaturet! Jeg får et billed af en mand der er godt ude og skide på snitter hvis jeg skal være helt ærlig? Du er godt og grundig til grin du er! Jeg ved godt at det på ingen måde rør dig det her? For du er laaaangt ude fra pedagogiosk rækkevide! Men du burde vikelig kigge dig selv i spejlet! Eller derimod bare begynde at opføre dig mere voksent! Du virker virkelig ikke som en der ikke er gammel nok til at få mulighed for at deltage i en debat!
  Og for lige at komme ind på det med at stemme DF og stå frem? Jeg er en pige på 15 år! Jeg går i skole i Sundby, på amager? Et ghetto-plaget område bl.a! Jeg har projekt uge, og har valgt Politikeren Pia Kjærsgaard som emne? Jeg kan rissikere at få tæsk, når jeg stiller mig op og fremlægger om hende. PGA MINE HOLDNINGER! SOM JEG STÅR FREM MED! MEN JEG HAR NOSSER NOK TIL AT GØRE DET ALLIGEVEL! Jeg ville stemme Df hvis jeg var gammel nok! Pia K. Er en kvinde der har set sandheden i øjnene?. Og hvis vi ikke havde hende?… Jeg tør ikke drømme om hvordan vores land havde set ud. Når jeg først blir atten? Så stemmer jeg DF! det kan jeg forsikre dig om Uffe!

 20. Pingback: Kendt lovovertræder støtter voldelig højreradikal gruppe | DF-Nyt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.