/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

29/1/2005

Og pokker tog ved Andrea….

Filed under: Emma & Andrea — Uffe R. B. Andersen @ 17:34

Som skrevet tidligere, så har det været vores indtryk, at Emma var den motorisk overlegne af tøserne, mens Andrea var bedre til det med lyde. Så snød Emma os og kunne lige pludselig grine – der gik 2-3 uger, før Andrea fik det på plads. Emma har længe været meget tæt på at kunne rulle om på siden og det har fulgt med spænding – men forleden, så tog pokker ved Andrea.

Hun havde ligget på sit aktivitetstæppe, hvor jeg havde trænet hende i “rulle-om-på-maven-øvelser”. Jeg var sikker på, at hun lå på ryggen da jeg kiggede væk et øjeblik, men da jeg kiggede igen, så lå hun på siden. Ikke om hun ville gentage, så Maj-Britt kiggede meget skeptisk på mig 🙄 .

Næste dag måtte Maj-Britt dog bøje sig – lige så snart Andrea så sit snit, så rullede hun om på siden.

Andrea bliver 4 måneder på næste lørdag – så far er stolt :mrgreen: .

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress