Og pokker tog ved Andrea….

Som skrevet tidligere, så har det været vores indtryk, at Emma var den motorisk overlegne af tøserne, mens Andrea var bedre til det med lyde. Så snød Emma os og kunne lige pludselig grine – der gik 2-3 uger, før Andrea fik det på plads. Emma har længe været meget tæt på at kunne rulle om på siden og det har fulgt med spænding – men forleden, så tog pokker ved Andrea.

Hun havde ligget på sit aktivitetstæppe, hvor jeg havde trænet hende i “rulle-om-på-maven-øvelser”. Jeg var sikker på, at hun lå på ryggen da jeg kiggede væk et øjeblik, men da jeg kiggede igen, så lå hun på siden. Ikke om hun ville gentage, så Maj-Britt kiggede meget skeptisk på mig 🙄 .

Næste dag måtte Maj-Britt dog bøje sig – lige så snart Andrea så sit snit, så rullede hun om på siden.

Andrea bliver 4 måneder på næste lørdag – så far er stolt :mrgreen: .

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Emma & Andrea. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.