Werner Beinhart

!@(werner5dvd.jpg:R200 popimg: “© World of Comics”)
Det er snart 14 år siden jeg blev introduceret til Werner – en hylende skæg tysk tegneserie, om “rockeren” Werner og alle hans venner fra MC Klapstuhl :smile:. Nogen tid senere arrangere nogen af “Rockerne fra Egebjerg” en videoaften – der skulle ses “Werner Beinhart” og drikkes tyske øl med patentpropper :mrgreen:. Min kammerat, Jakob, lavede en VHS-kopi af filmen til mig, men som en kopi af en kopi af en kopi osv., så var den ikke optimal.

Så, en dag før jul, kiggede jeg forbi Werner-hjemmesiden – og faldt over den store 5-DVD-boks, med alle 4 Werner-film og en bonus-DVD!! 74 euro, inklusiv porto, men jeg måtte have den :mrgreen:.

Jeg måtte rykke dem et par gange, før de endelig bekræftede at pakken var på vej – inklusiv lidt ekstra, som undskyldning for den lange ekspeditionstid. Nu er den så kommet!! Inklusiv soundtracket fra filmen “Das muss kesseln”, kvit og frit :cool:.

Så nu skal jeg bare have tid til at se dem. Maj-Britt mener ikke hendes tysk er godt nok til at hun gider, men jeg kan sikkert lokke tvillingerne med på den – de kan jo alligevel ikke engang dansk :mrgreen:.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Motorcykler. Bogmærk permalinket.

10 Responses to Werner Beinhart

 1. Esther skriver:

  Werner er for sjov 😆

  Har indtil videre kun set en af filmene – for meeeeeget lang tid siden, men har dog indkøbt et tegneseriealbum til skolen 🙂

  Desværre er sproget for svært tilgængeligt for nutidens unge – så bruger den ikke ret tit. Det sker dog jeg læser den for min egen fornøjelses skyld 😆

 2. Uffe skriver:

  Hej Esther

  Jeg var tæt på at knytte en kommentar til indlægget om, at jeg måske var nødt til at lave en kopi af dem til dig, så du kunne få styret dine forårslængsler :mrgreen:. Jeg har 3 af bøgerne (bla. Eiskalt, hvor historien om “Red Porsche Killer” er), en Werner toiletbørste (med en Meister Röhrich-figur) klamrende sig til håndtaget, et Werner tandbørstekrus, 2 styk ½ liters Bölkstoff, Werner sokker, Soundtrack’et til “Werner Beinhart”-filmen og lidt løsøre – foruden altså nu alle filmene på DVD :grin:. Jeg havde også et Werner kaffekrus, men det røg på gulvet :sad:.

  Det er et svært tysk – men som sydfynbo har jeg set en del NDR i mine unge dage, så jeg har en fordel. Jeg regner dog bestemt med, at tøserne skal vænnes til den, så de bliver bedre til tysk, end deres mor :wink:. Iøvrigt er der mulighed for tekster for hørehæmmede, hvilket nok også burde give større forståelsesmulighed.

 3. Maj-Britt skriver:

  Nu er det lige før, jeg bliver fornærmet 😉
  Ungerne er kun 4 mdr. og de skal allerede være bedre end deres mor…. Snøft…. 🙂

 4. Uffe skriver:

  Hov, læser du også med her :mrgreen:. Nu var det jo kun til tysk de skulle være bedre – og du er velkommen til at se med, så du måske også bliver bedre :wink:. De skal jo have kvalificeret lektiehjælp, når de kommer i 7. klasse (så vi har lidt tid til at øve os i).

 5. Hekto skriver:

  :mrgreen:

  DÉT glæder jeg mig til!:cool:

 6. Uffe skriver:

  Hej Hekto

  Jeg slipper måske ikke for at afholde en videoaften? Kunne forestille mig, at der også blandt pimserne kunne være interesserede, så mon ikke vi kunne fylde stuen op? Men hvor får man lige fat i Flensburger Pils med patentpropper? 😎

 7. Hekto skriver:

  Avs! – den var straks værre! Videon kører på Flensburger Pils! 😉
  Jeg har lige været i Bilka, og de har meget fremmed øl, men det eneste jeg synes at jeg så med patentprop var Grolsch … og den er ikke engang tysk!

  … ellers lyder det som en god idé med en videoaften!

 8. Esther skriver:

  En “Werner-aften” lyder hyggeligt 😆 – men vent lige til det er muligt (= efter 1. marts 😀 ) at køre selv.

  Mht. øl så er jeg ret ligeglad eftersom jeg slet ikke drikker det sprøjt 😆

 9. Lars Jensen skriver:

  Hvad hedder de forskellige Werner film og hvor mange er der.
  Mvh.
  Lars

 10. Uffe skriver:

  Hej Lars

  Der er fire film og titlerne kan du faktisk se på billedet, hvis du klikker det op i fuld størrelse, men her er de:

  Beinhart (1990)
  Das muß kesseln!!! (1996)
  Volles Rooäää!!! (1999)
  Gekotzt wird später! (2003)

  De fleste kan nok findes brugt på eBay.de.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.