I biffen..

Maj-Britt og jeg skulle i biografen og se Troja… Først skulle vi imidlertid lige omkring jordemoderen på Herlev Sygehus, til en af Maj-Britts rutinekontroller. Det var fredag før pinse sidste år – og jordemoderen brød sig ikke om Maj-Britts plukveer, så hun blev indlagt til aflastning.

Nu (i går) skulle det så være. Ganske vist ikke Troja – den har vi tilgengæld på DVD, så den får vi nok set en dag – men derimod Stjernekrigen. Sidste forestilling i Baltoppen Bio 1-2, kl. 1730, så svigerforældrene blev indkaldt til børnepasning og behørigt instrueret. Maj-Britt og jeg drog ned til den italienske restaurant, Avanti, i Ballerup, hvor vi nød et par pizzaer, et glas vin til hende, en øl til mig og hinandens selskab 😀 . Snart efter sad vi i biografens mørke – lidt trist med det gode vejr udenfor – og fik de sidste huller i vores stjernekrigsviden fyldt ud. Udmærket film, jeg formåede at holde mig vågen, selvom Andrea havde vækket os allerede ved 5-tiden.

Vi var hjemme igen lidt over 8 og havde nok savnet vores dejlige tøser lidt. Det var åbenbart gensidigt – svigermor havde ikke kunne få dem til at sove og kun tøserne havde fået aftensmad 🙄 . Som plaster på såret insisterede jeg på at køre svigerforældrene hjem, selvom svigermor mente de sagtens kunne tage bussen (det tager også kun 45-50 minutter mere end i bil).

Klokken 22 var jeg tilbage – og Andrea sov stadig ikke 😕 . Efter lidt hyggekrammeri med farmand blev hun endnu en gang lagt i seng og denne gang lykkedes det – hun faldt i søvn som en sten. Og sov helt frem til kvart i fem…..

De er nu dejlige alligevel :mrgreen: .

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Emma & Andrea. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.