/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

12/7/2005

Nu er det rigtig varmt..

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 8:55

Jeg ved varmen virkelig er slået igennem nu, for fruen har fundet sin sommerdyne frem :shock:. Sådan en lille tynd vatmåtte til 75 kroner hos Jysk Sengetøjsalgerlager. Den blev købt, mens hun var gravid og stofskiftet åbenbart lidt overgearet – dagen efter vi kom hjem fra sygehuset blev den byttet ud med vinterdynen, for så frøs fruen igen :roll:.

Så lige for tiden ligger min dyne faktisk på sin plads, når jeg trisser i seng noget tid efter fruen, og ikke henover hende for lige at give lidt ekstra varme – jo, sommeren er over os :mrgreen:.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress