/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

19/7/2005

Vandhundene

Filed under: Emma & Andrea — Uffe R. B. Andersen @ 12:08

Glade badepiger - © UFOTO|DKI modsætning til deres far, så er Emma & Andrea ret begejstrede for vand. Det fik vi tydeligt at se, da vi i forrige weekends sommerhede puttede dem begge to i deres badekar. Det havde de ikke prøvet før – i hvert fald ikke med vand – men som billedet viser, var det en stor success. Vi måtte da også bruge en del tid på aftørring af gulv og køkkenbord bagefter :roll:.

Andrea overrasker stadig med nye evner. Senest er hun begyndt at klappe, men det har mor også trænet meget med dem. Hun har dog ikke helt styr på, hvornår man bør klappe – hvis man f. eks. lukker terrassedøren inden hun når hen til den, så sætter hun sig op, græder og klapper :roll:. Men rørende er det, når man kommer ind til hende om morgenen for at tage hende op og hun så klapper begejstret i sine små hænder :cool:.

Både Emma & Andrea har fundet ud af at skåle – det skal vi nok fortryde :mrgreen:. Indtil videre har de dog ikke noget i deres glas, mens de selv sidder med dem.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress