9 timers søvn og stadig træt..

De sidste 3-4 uger har været hårde. Siden Andrea fik sin 7. tand, og i den forbindelse havde 40,5°C i feber, har der ikke være én eneste nat, hvor pigerne har sovet igennem. Emma hoster stadigvæk og vækker dermed sig selv og det kræver så man står op og lige trøster hende lidt, mens hun får styr på hosteriet. Andrea fik mellemørebetændelse (igen) i lørdags og vi måtte ekspresindkalde farmor fra Fyn. Det gik heldigvis rigtig godt – Emma hyggede sig fint i vuggestuen uden sin søster og Andrea hyggede sig fint med farmor, når altså hun ikke lige sov – penicillin er godt for flere ting :mrgreen:.

I går tog farmor så hjem igen og klokken 20 gik Maj-Britt i seng og jeg fulgte efter en lille times tid senere. Andrea vågnede en enkelt gang i løbet af natten, men skulle bare have sin sut og Emma begyndte at græde, men faldt i søvn igen, inden nogen af os nåede ind til hende. Alt i alt en af de mest rolige nætter i forældres minde, men det til trods – så er jeg altså stadig træt :roll:. Ikke udmattet træt, men der går nok nogen år endnu, før jeg oplever mig selv som helt frisk :???:.

Opdatering: Emma er forresten ved at få en tand mere – det opdagede Maj-Britt i morges. Det har vi godtnok også haft mistanke om, for hun har haft 3-4 aftener, hvor hun simpelthen bare ikke har ville sove, før henad 22-tiden.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Emma & Andrea. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.