Fjols!

I går var jeg en tur i min lokale Føtex. Forholdsvis tidligt på dagen, men ikke desto mindre var der ikke en eneste ledig p-plads. Jeg måtte to gange rundt, før jeg fik øje på et par med fuld indkøbsvogn, der stoppede op bag en bil. Fluks drejede jeg ned ad den bane og stoppede op i god afstand – han skulle jo kunne bakke ud og jeg skulle selv foretage et herresving for at komme ind på pladsen, der var i samme side som jeg holdt i.

Jeg iagtog hvordan de kæmpede med fjernbetjeningen til centrallåsen, fik låst op og lagt alle varerne i bagagerummet, hvorefter hun gik over med vognen og han satte sig ind i bilen. Hun kom tilbage og bilen bakkede ud.

Så begynder jeg at køre fremad og trække ud, så jeg kan komme ind på pladsen. Jeg ser der nu holder en sølvgrå Volvo stationcar, der er kommet fra den modsatte side, mens den udbakkende bil dækkede for mit udsyn, men han kan ikke komme ind på pladsen, før den anden bil er forbi ham, så jeg triller stille og roligt ind på den plads jeg nu har ventet 2-3 minutter på.

Da jeg stiger ud af bilen opdager jeg at Volvoen nu holder bag mig og ejeren kommer springende over mod mig og skriger “Hvad fanden tænker du på? Så du ikke jeg holdt og blinkede ind mod pladsen?”. Jeg siger, så roligt som man kan i den situation, at jeg altså havde holdt der før ham, så jeg synes han skal slappe lidt af. Med strøm af eder forhummer han sig tilbage til sin Volvo og kører videre.

Hvad går der galt i folks hoveder? Helt ærligt, det var da bare en parkeringsplads ved Føtex – jeg havde sgu’ da ikke bollet hans kone og to døtre, mens han var ude og bowle! Jeg ville da også blive sur, hvis nogen tog en p-plads jeg troede jeg var først til, men der bliver da andre ledige (han er sikkert gået glip af mindst to pladser, bare for at skælde min ud) og jeg kunne aldrig finde på at kaste mig frådende over de andre frustrerede bilister af den grund.

Get a life, Volvofreak!

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

One Response to Fjols!

  1. Flemming skriver:

    Hej Uffe !!!
    Det kræver,næsten, et krakskort, og millimeterpapir,sekstant,og loddestok,,til at forstå problemet !!!.
    Men du har så ganske ret, i din beskrivelse, af en typisk, Volvo ejer.
    Eller det er nok mere rigtigt at sige, at det ville være, typisk for en pyskopat, at køre Volvo…GGGGGGGGGGG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.