Store piger..

Nu har pigerne tilbragt den første uge i vuggestue og det er gået glimrende :cool:.

Forleden var sundhedsplejersken forbi og pigerne blev målt og vejet. Emma er nu 75 cm høj og vejer 9700 gram, mens Andrea er 73 cm høj og vejer 8400 gram. De er ikke mere “lange”, men “høje” :mrgreen:.

Andrea synes det er så frygtelig trist, når nogen går – om man blot lukker døren ud til toilettet, giver det anledning til gråd. Eller som i forrige uge, hvor hun forfulgte katten ud til kattelemmen – da Maj-Britt kom derud sad Andrea grædende og vinkede til kattelemmen – hvor overkært :mrgreen:.

Emma elsker at spille bold og hun er god, er hun. Godt nok griber hun ikke med hænderne, men i 9 ud af 10 tilfælde fanger hun den med benene, inden den når at hoppe væk igen :cool:. Hun er også ved at få en mere regulær hårpragt, omend det stadig er lidt uregerligt – det ser ud til, at hun bliver lyshåret til en start, trods hende mørke hår ved fødslen. Og så er hun stadig en mega charmetrold – når hun kigger rundt om et hjørne, f. eks. sofaen, og griner til en, så smelter selv de hårdeste hjerter.

På mandag skal jeg aflevere dem i vuggestuen – det skal blive interessant :mrgreen:.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Emma & Andrea. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.