Stort tillykke til Andrea & Emma

DannebrogPræcis i dette øjeblik, for 1 år siden, så Emma dagens lys – i form af operationslamper på Herlev Sygehus – for første gang. 2 minutter senere kom Andrea så til verden, lidt mindre og lidt besværet i sin vejrtrækning, men ellers også sund og rask.

De to mest pragtfulde piger, i hvert fald i deres forældres øjne :worship:. Vores opfattelse blev nu delt af personalet på barselsgangen, hvor vi tilbragte den næste uge med at få styr på den store opgave. Det lykkedes nu langt fra, så det er en stor lettelse at have bragt pigerne igennem deres første år – puha, det har været hårdt arbejde og der er stadig ting vi ikke har styr på :roll:.

Det er nu alligevel gået stærkt, det første år, og sikke de har udviklet sig. Emma lærte først at kravle for 2 måneder siden, mens Andrea har kravlet siden slutningen af maj. I går tog Emma revanche, da hun slap sit greb i mor og gik 2 meter, uden hjælp :mrgreen:. Andrea forsøger ihærdigt og kan da også godt stå uden støtte, men det driller lidt med at flytte fødderne :roll:. Der er altså også bare så meget man skal lære, i den størrelse.

Faster og de to kusiner kommer på besøg i dag – de må undvære far, for han skal på arbejde – og der skal serveres lagkage. De første gaver er kommet med posten og endog deres to første fødselsdagskort, fra Farmor og Farfar. Så dagen skal nok blive en fornøjelse.

I farten må vi ikke glemme halvkusine Heidi, som også har fødselsdag i dag – tillykke også til dig.
!@—

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Emma & Andrea. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Stort tillykke til Andrea & Emma

  1. Esther skriver:

    Jeg er ellers ikke godd til at huske folks ungers fødselsdatoer, men lige i dette tilfælde, tror jeg sjovt nok ikke det bliver noget problem at huske datoen :mrgreen: :mrgreen:

    Stort til lykke med pigerne 🙂

  2. Uffe skriver:

    Tak, Esther :smile:. Jeg havde nok en fornemmelse af, at du ville huske det :mrgreen:. Tillykke med 1-året for motorcykelkørekortet :cool:.

  3. Pingback: ka.nelgiffel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.