/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

8/11/2005

Forbyd tortur

Filed under: Politik — Uffe R. B. Andersen @ 10:02

Det vil nok komme bag på de fleste, at dansk lovgivning ikke indeholder et forbud mod brugen af tortur. Danmark har ganske vist skrevet under på FN’s torturkonvention, men det giver for eksempel ikke mulighed for at retsforfølge udøvere af tortur.

Support Amnesty InternationalAmnesty har derfor startet en underskriftsindsamling med krav om indskrivning af torturkonventionen i dansk lovgivning og håber at kunne overdrage 100.000 underskrifter til regeringen.

Du kan også være med til at vise din holdning mod tortur. Du kan registrere din underskrift elektronisk, ved at klikke dig ind på denne side: http://www.amnesty.dk/tortur/tortursite/viskampagnespot.htm

Send opfordringen videre til dine venner, bekendte og kollegaer, så Danmarks kollektive samvittighed forbliver ren :cool:.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress