Forbyd tortur

Det vil nok komme bag på de fleste, at dansk lovgivning ikke indeholder et forbud mod brugen af tortur. Danmark har ganske vist skrevet under på FN’s torturkonvention, men det giver for eksempel ikke mulighed for at retsforfølge udøvere af tortur.

Support Amnesty InternationalAmnesty har derfor startet en underskriftsindsamling med krav om indskrivning af torturkonventionen i dansk lovgivning og håber at kunne overdrage 100.000 underskrifter til regeringen.

Du kan også være med til at vise din holdning mod tortur. Du kan registrere din underskrift elektronisk, ved at klikke dig ind på denne side: http://www.amnesty.dk/tortur/tortursite/viskampagnespot.htm

Send opfordringen videre til dine venner, bekendte og kollegaer, så Danmarks kollektive samvittighed forbliver ren :cool:.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Politik. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.