/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

18/11/2005

Nyrenoveret kamera

Filed under: Foto — Uffe R. B. Andersen @ 10:31

Så er mit Canon EOS600 kommet retur fra PW Service Center. Det har fået skiftet lukkeren og lukkerbremsen, samt er blevet renset og justeret.

Udover mit EOS600, så indleverede jeg to EOS650-huse, alle med samme fejl :evil:. Det affødte en ganske rimelig rabat, så den samlede pris for kamerahuset er stadig under 1000,- kr. og nu forventer jeg det holder 10-15 år mere. Om man så kan købe 135-film til den tid, er en anden sag :???:. PW Service Center havde kun et sæt på lager, så jeg må vente en uges tid mere på de to andre kamerahuse – så skulle de dog også have delene på lager, hvis nogen af jer andre skal have lavet samme reparation :mrgreen:.

Jeg tager lige nogen billeder af den udskiftede lukkermekanisme – de kommer på senere.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress