Nyrenoveret kamera

Så er mit Canon EOS600 kommet retur fra PW Service Center. Det har fået skiftet lukkeren og lukkerbremsen, samt er blevet renset og justeret.

Udover mit EOS600, så indleverede jeg to EOS650-huse, alle med samme fejl :evil:. Det affødte en ganske rimelig rabat, så den samlede pris for kamerahuset er stadig under 1000,- kr. og nu forventer jeg det holder 10-15 år mere. Om man så kan købe 135-film til den tid, er en anden sag :???:. PW Service Center havde kun et sæt på lager, så jeg må vente en uges tid mere på de to andre kamerahuse – så skulle de dog også have delene på lager, hvis nogen af jer andre skal have lavet samme reparation :mrgreen:.

Jeg tager lige nogen billeder af den udskiftede lukkermekanisme – de kommer på senere.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Foto. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.