/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

20/12/2005

Blog-opgradering

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 20:52

Så har jeg opgraderet min weblog til WordPress 2.0 RC3 :-). Det synes at have løst de problemer jeg havde med min opgraderede web-server, der nu kører Apache 2.2.0 og PHP 5.1.1 – så alt er state-of-the-art :mrgreen:.

WordPress 2.0 Final forventes i morgen eller torsdag, så der komme snart en opgradering mere. Imidlertid har jeg nu fået mit tema konverteret til 1.5/2.0-standarden, så det burde være en smallere sag, end denne opgradering.

Samtidig er mit tema igen blevet XHTML-validérbar, hvilket har været et problem, siden jeg opgraderede til version 1.5.

1 kommentar »

  1. Blog-opgradering, del 2

    Så er WordPress 2.0 frigivet og jeg har opgraderet min blog. Jeg har testet lidt og ikke fundet nogen fejl, men sig endelig til, hvis I oplever noget her, I mener er forkert.
    Hvad kan WordPress 2.0 så, som version 1.5 ikke kunne? Well, primært er de…

    Trackback by /var/blog/messages — 28/12/2005 @ 10:17

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress