Blog-opgradering

Så har jeg opgraderet min weblog til WordPress 2.0 RC3 :-). Det synes at have løst de problemer jeg havde med min opgraderede web-server, der nu kører Apache 2.2.0 og PHP 5.1.1 – så alt er state-of-the-art :mrgreen:.

WordPress 2.0 Final forventes i morgen eller torsdag, så der komme snart en opgradering mere. Imidlertid har jeg nu fået mit tema konverteret til 1.5/2.0-standarden, så det burde være en smallere sag, end denne opgradering.

Samtidig er mit tema igen blevet XHTML-validérbar, hvilket har været et problem, siden jeg opgraderede til version 1.5.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

One Response to Blog-opgradering

  1. Pingback: /var/blog/messages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.