/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

10/3/2006

The skuffelse

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 12:45

Nu tror du nok jeg har kastet mig over et eller andet julekalender-engelsk? Det har jeg ikke, men jeg er tilgengæld grebet til den almindelige (men forkerte) manglende sammenskrivning af sammensatte ord.

Altså the-skuffelse…

Den ene forkølelse tager lynhurtigt over fra den anden og det foranlediger et usædvanligt stort forbrug af the – jeg er ellers inkarneret kaffedrikker. The-forbruget har givet mig lejlighed til at prøve min arbejdsplads’ imponerende udbud af the af.

Jeg har således bemærket, at citrontheen smager en anelse af citrus, jordbærtheen en anelse af jordbær, kamilletheen lugter af kamille (jeg nægter altså at drikke kamillethe) og så videre. Èn the-variant har dog været en stor, stor skuffelse og den vil jeg gerne advare i mod:

“Pickwick Classic The” smager absolut ikke det mindste af Classic!!

Sådan nogen svindlere….

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress