Hurra for mig…

DannebrogI dag er det Uffes fødselsdag, hurra, hurra, hurraaaa :grin:.
!@—

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Hurra for mig…

 1. Ruprect skriver:

  Tillykke med dagen du gamle ..

 2. Esther skriver:

  Til lykke – håber du ahvde en god dag 🙄

 3. Uffe skriver:

  Tak for det, begge to (jeg vælger liiige at ignorere det der med “gamle”… :wink:)

  Jo, Esther – det har skam været en fin dag. Pigerne sov hele natten, dvs. vi fik 8 timers sammenhængende søvn – det var sgu’ en god gave :mrgreen:. Så fik jeg en masse cd’er i gave og musik kan man jo altid bruge. Der var Jethro Tull (Aqualung), Pink Floyd (The piper at the gates of dawn), The Dubliners (Irelands Finest) og ikke mindst På danske læber, med danske fortolkninger af Leonard Cohens sange. Så der er friske forsyninger til bilen – hvor Maj-Britt ikke skal lide under min musiksmag :mrgreen:

 4. Ruprect skriver:

  Du er ældre end mig – Deraf “du gamle” – Du gamle 🙂

 5. Frank Nørvig skriver:

  Hov, det er da vist lidt for sjældent at jeg for lagt vejen forbi her 😳
  Forsinket, men stort, TILLYKKE 🙂

 6. Tak, Frank, trods alt :mrgreen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.