6 thoughts on “Hurra for mig…

  1. Tak for det, begge to (jeg vælger liiige at ignorere det der med “gamle”… :wink:)

    Jo, Esther – det har skam været en fin dag. Pigerne sov hele natten, dvs. vi fik 8 timers sammenhængende søvn – det var sgu’ en god gave :mrgreen:. Så fik jeg en masse cd’er i gave og musik kan man jo altid bruge. Der var Jethro Tull (Aqualung), Pink Floyd (The piper at the gates of dawn), The Dubliners (Irelands Finest) og ikke mindst På danske læber, med danske fortolkninger af Leonard Cohens sange. Så der er friske forsyninger til bilen – hvor Maj-Britt ikke skal lide under min musiksmag :mrgreen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.