Slap med skrækken

!@(uploads/2006/03/KF370.jpg:R100 popimg: “Atlas KF370 – klik for større billede”)Søndag formiddag bragte en ubehagelig overraskelse. Maj-Britt var ved at lave et mellemmåltid til pigerne og bemærkede, at smør og pålæg var lidt blødt. Et hurtigt check af termometeret i køleskabet gav hende ret – 15°C :evil:.

Æv – først vaskemaskinen før jul, så opvaskemaskinen mellem jul og nytår og nu køleskabet! Frysedelen virkede fint, men det hjalp os jo ikke meget. Køleskabet blev tømt og indholdet fordelt mellem garagen og vores ret kolde bryggers – én god ting har der da været ved den fortsatte kulde.

Mandag ringede jeg så til det firma, der reparerede køleskabet efter vores 0-fejl. De kunne kigge forbi onsdag og da jeg alligevel skulle bruge en hjemmearbejdsdag til noget eksamenslæsning, så sagde jeg ja tak.

For en gangs skyld gik det godt! Køleskabsmontøren dukkede op, skilte køleskabet og lokaliserede fejlen til termostaten. Ud i bilen efter en ny og 15 minutter senere kørte køleskabet igen. I alt 30 minutters arbejde og en reservedel – pris DKK 992,50. Ok, det er da ikke gratis, men det kunne være meget værre. Bedst af alt er, at nu er vi klar til det store weekend-rykind, hvor mine forældre kommer og kigger til deres børnebørn (under påskud af at ville fejre min fødselsdag, men vi kender jo bedsteforældre :wink:).

!@—

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.