DF-logik

I radioen her til morgen, kunne man høre, at DF ønsker at flytte midler fra regeringens planlagte forskningsstøtte, til hjælp for kommuner der er betrængte i forbindelse med kommunalreformen.

Begrundelse: Velfærd må komme forud for forskning!

Undskyld, men hvordan tror DF den nuværende velstand er opstået? Spontant, ud af middelalderens overtro og ignorance, som DF stadig betegner som “de gode gamle dage”? Det er muligt der skal findes flere penge til betaling af regningen for kommunalreformen, men at tage det fra forskningen, der i snart 20 år har været uden tilstrækkelige offentlige midler, er nok cirka det dummeste man kan gøre. Med mindre man har en skjult agenda, der handler om at bringe Danmark tilbage til den mørke middelalder – det er jo Dansk Folkeantipati, der er forslagsstiller.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Politik. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.