/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

13/11/2006

Dagens avis-sludder..

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 10:42

Dagens værste avisoverskrift må være den her fra Jyllands Postens hjemmeside:JP og det danske sprog - © JP

Lastvogn ramte S-tog med 100 km/timen

Wow :shock:! Lastvogne må ikke køre mere end 70 km/t, undtagen på udvalgte motorvejsstrækninger, hvor de må køre 80 km/t. Fra andre medier havde jeg endvidere allerede hørt, at lastvognen bakkede ind i toget. Med 100 km/t?? Nej, nederst i artiklen fremgår den korrekte sammenhæng – toget kørte 100 km/t. Men ærlig talt, JP – det er sgu’ ikke det I skriver i overskriften og måske I skulle overveje at genindføre korrekturlæsning eller stille sproglige krav til jeres ansatte :roll:.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress