Dagens avis-sludder..

Dagens værste avisoverskrift må være den her fra Jyllands Postens hjemmeside:JP og det danske sprog - © JP

Lastvogn ramte S-tog med 100 km/timen

Wow :shock:! Lastvogne må ikke køre mere end 70 km/t, undtagen på udvalgte motorvejsstrækninger, hvor de må køre 80 km/t. Fra andre medier havde jeg endvidere allerede hørt, at lastvognen bakkede ind i toget. Med 100 km/t?? Nej, nederst i artiklen fremgår den korrekte sammenhæng – toget kørte 100 km/t. Men ærlig talt, JP – det er sgu’ ikke det I skriver i overskriften og måske I skulle overveje at genindføre korrekturlæsning eller stille sproglige krav til jeres ansatte :roll:.


by

Uffes weblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.