En epoke er slut

I dag lukkes der for mit “Tele2 get2net (tidligere Tiscali Net)” abonnement. Dermed slutter en epoke – min ældste eksisterende e-mail-adresse er nu en saga blot.

Faktisk er det ikke bare et tidligere Tiscali Net-abonnement, men et tidligere World Online, ja endog et tidligere Image Scandinavia Internetabonnement. Det stammer fra den korte periode i 1997, hvor jeg var ansat i Image og da Image introducerede deres 1049-forvalgsnummer (ja, dengang brugte vi jo modemer), blev abonnementsdelen gratis og kun opkaldsminutterne afregnet. Derfor beholdt jeg også abonnementet, da jeg i 2001 fik min ADSL, men på det tidspunkt havde jeg ikke brugt den tilhørende e-mail-adresse i næsten 2 år.

I dag bruger jeg kun mine egne domæner til mail, så jeg ikke er afhængig af en bestemt ISP – og frit kan vælge mellem adresser under twe.net, traumatic.com, andersen.nu og mange flere. Den gamle adresse står imidlertid for en stor del af den spam jeg modtager, så efter 7 års inaktivitet må den dø!

Følgende adresser bliver nedlagt:

  • urb@image.dk
  • urb@worldonline.dk
  • urb@tiscali.dk
  • mbl@sleepy.dk (Maj-Britts)

I stedet kan de samme præfikser anvendes med @twe.net – eller de adresser vi sender fra. Vi glæder os til at høre fra jer :mrgreen:.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast, Nørderi. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.