/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

14/1/2007

De kære små..

Filed under: Emma & Andrea — Uffe R. B. Andersen @ 12:46

Emma og Andrea - © UFOTO|DKDe er ikke så små mere, men kære er de heldigvis stadigvæk. Jeg får ikke skrevet nok om dem, det erkender jeg, men det er svært at få tid til det hele.

I dag sluttede en fredelig epoke, tror jeg. Midt i december blev siden på deres tremmesenge sænket, så de selv kunne kravle ind og ud. I morges gik det så op for Emma, at så kunne man jo bare selv stå op og gå ind til mor og far i dobbeltsengen – hvor Andrea i øvrigt allerede lå, fordi hun var vågnet tidligt.

Løbe og kravle er blandt yndlingsbeskæftigelserne, men puslespil, duplo-klodser og traktorer er også i høj kurs. Andrea er især glad for klodser – hun stabler endog fetaost-ternene, når vi får pastasalat :mrgreen:. Emma fører ordet, men Andrea følger godt med og lærer hurtigt de samme ord som søster.

I forhold til bare for et halvt år siden, så er de blevet rigtig gode til selv at lege. Ikke i flere timer ad gangen, men 15-20 minutter er også nok, til at vi voksne kan nå lidt af vores andre gøremål.

Jeg håber der nu bliver tid til lidt flere opdateringer og lidt flere billeder – på den måde kan jeg også selv bedre huske, hvornår de kunne hvad :cool:.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress