De kære små..

!@(uploads/2007/01/img_3169.JPG:R150 popimg: “Emma og Andrea – © UFOTO|DK”)De er ikke så små mere, men kære er de heldigvis stadigvæk. Jeg får ikke skrevet nok om dem, det erkender jeg, men det er svært at få tid til det hele.

I dag sluttede en fredelig epoke, tror jeg. Midt i december blev siden på deres tremmesenge sænket, så de selv kunne kravle ind og ud. I morges gik det så op for Emma, at så kunne man jo bare selv stå op og gå ind til mor og far i dobbeltsengen – hvor Andrea i øvrigt allerede lå, fordi hun var vågnet tidligt.

Løbe og kravle er blandt yndlingsbeskæftigelserne, men puslespil, duplo-klodser og traktorer er også i høj kurs. Andrea er især glad for klodser – hun stabler endog fetaost-ternene, når vi får pastasalat :mrgreen:. Emma fører ordet, men Andrea følger godt med og lærer hurtigt de samme ord som søster.

I forhold til bare for et halvt år siden, så er de blevet rigtig gode til selv at lege. Ikke i flere timer ad gangen, men 15-20 minutter er også nok, til at vi voksne kan nå lidt af vores andre gøremål.

Jeg håber der nu bliver tid til lidt flere opdateringer og lidt flere billeder – på den måde kan jeg også selv bedre huske, hvornår de kunne hvad :cool:.
!@—

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Emma & Andrea. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.