/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

15/1/2007

Nyt look?

Filed under: Nørderi — Uffe R. B. Andersen @ 11:01

/var/blog/messages har fået et minimalt facelift. Efter opgradering af min php-installation virkede visse elementer ikke mere i min blog, som efterhånden var en del opdateringer bagud. Derfor benyttede jeg lejligheden til – kun lettere modstræbende – at få opgraderet til nyeste version, 2.0.6.

Jeg har hidtil benyttet et WordPress Theme, hvis oprindelse fortabte sig i tågerne – og hver opgradering plejer at give tænders gnidsel, inden alle ting igen er efter mit hoved. Denne gang fandt jeg imidlertid noget nyt – Blue Fade css style, af Alex King. Åbenbart stamfaderen til min blogs udseende, for med Blue Fade tilføjet til WordPress’ Classic Theme, kom bloggen igen til at ligne sig selv – faktisk nok lidt smartere, da den tidligere ikke havde “fade”. Samtidig røg kalenderen ud – jeg bruger den ikke og den skubber resten for langt ned på siden.

Bedst af alt – nu er mine opdateringsproblemer løst, også for fremtidige opdateringer. Endvidere har jeg brugt en WPG2-optimeret udgave af Classic-temaet, så jeg fremover vil kunne indlejre billeder fra mit Gallery2-galleri.

WordPress 2.0.6 er iøvrigt ikke uden problemer – rss feeds virker ikke, før man installerer et fix. Det er dog blot en enkelt fil, functions.php, der skal skiftes.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress