Nyt look?

/var/blog/messages har fået et minimalt facelift. Efter opgradering af min php-installation virkede visse elementer ikke mere i min blog, som efterhånden var en del opdateringer bagud. Derfor benyttede jeg lejligheden til – kun lettere modstræbende – at få opgraderet til nyeste version, 2.0.6.

Jeg har hidtil benyttet et WordPress Theme, hvis oprindelse fortabte sig i tågerne – og hver opgradering plejer at give tænders gnidsel, inden alle ting igen er efter mit hoved. Denne gang fandt jeg imidlertid noget nyt – Blue Fade css style, af Alex King. Åbenbart stamfaderen til min blogs udseende, for med Blue Fade tilføjet til WordPress’ Classic Theme, kom bloggen igen til at ligne sig selv – faktisk nok lidt smartere, da den tidligere ikke havde “fade”. Samtidig røg kalenderen ud – jeg bruger den ikke og den skubber resten for langt ned på siden.

Bedst af alt – nu er mine opdateringsproblemer løst, også for fremtidige opdateringer. Endvidere har jeg brugt en WPG2-optimeret udgave af Classic-temaet, så jeg fremover vil kunne indlejre billeder fra mit Gallery2-galleri.

WordPress 2.0.6 er iøvrigt ikke uden problemer – rss feeds virker ikke, før man installerer et fix. Det er dog blot en enkelt fil, functions.php, der skal skiftes.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Nørderi. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.