Dagens avis-grinere

!@(uploads/2008/03/politiken05032008.jpg:R200 thickbox: “Screendump – politiken.dk”)Dagens aviser byder på en lidt højere underholdningsværdi, end man oftest ser. Således bringer politiken.dk rubrikken “Vocaloca ryger ud af X factor?” til deres »Nyhedsspil« – under et billede af Fadi Abdullatif, leder af den danske fraktion af Hizb-ut-Tahrir, komplet med mikrofon og det lidt pinte crooner-ansigtsudtryk. Nogen vil nok mene, at Hr. Abdullatif har en lidt for skinger tone, til at gøre sig som sanger.

I samme boldgade som Hr. Abdullatif befinder Moses sig. Ham skriver Berlingske Tidende om i dag – han var nemlig dopet som et helt Tour de France-felt, da han modtog de 10 bud. Det er den israelske forsker Benny Shannons konklusion, efter han selv har prøvet nogen stærkt euforiserende stoffer under en stamme-ceremoni i Amazon-junglen! That’s my type of guy :mrgreen: . Hans konklusion er ingenlunde overraskende, da det jo er velkendt at religiøse ledere alle dage har brugt bevisthedsudvidende midler (f. eks. sult) i forbindelse med deres seancer. Hvad der imidlertid er bemærkelsesværdigt, er måden tante Berlingeren afslutter artiklen – “Benny Shannon erkender, at han ikke har et direkte bevis for sine teorier. Men han skriver, at »det virker logisk, at noget var galt med deres bevidsthed.«” (min fremhævning). Tag den, religiøse ignoranter 😈 .

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Politik. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.