/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

5/3/2008

Min pusher er død!

Filed under: Nørderi — Uffe R. B. Andersen @ 9:46

Screendump»Hva’ f?«, tænkte jeg i går aftes. Som skrevet/opdateret i et tidligere blog-indlæg, så har jeg nogen problemer med et par nyindkøbte harddisk-skuffer. Så i går aftes ville jeg lige kigge på muligheden for at returnere dem – de er jo købt på internettet, så jeg har 14 dages returret.

Det skulle der bare ikke blive noget af, for jeg blev mødt af meddelelsen om, at pcnetto.dk‘s moderselskab har lukket og slukket 👿 . For syv sytten!! Ikke nok med, at jeg har mistet min billigste, lokale hardware-pusher, men jeg har nu heller ikke noget sted at reklamere mine harddisk-skuffer eller noget af det andet hardware jeg har indkøbt hos dem og som stadig er i garanti-perioden 👿 . Øv altså!


Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress