Mos på plænen

I søndags lejede jeg en benzin-drevet mosfjerner/plænelufter hos Ledøje udlejning I/S. På tre timer fik jeg, med god hjælp af Birger, fjernet mosset i ca. 2/3 af min græsplæne; så stoppede jeg for at kunne nå at se Monacos Formel-1 grand prix. Man kender vel sine prioriteter :mrgreen: .

I dag har jeg så fået revet det meste sammen i bunker, men min løv-rive kunne ikke klare mosten, så jeg mangler stadig lidt. Billedet til højre giver lidt indtryk af, hvormeget mos der var. Emma og Andrea er knap 1 meter høje. Til højre i billedet ligger mere mos, som jeg har fået samlet i en bunke, der er nogenlunde som de to andre. Derudover mangler jeg stadig en smule 👿 .

Min tid er optaget til på søndag, men så låner jeg naboens trailer til at køre mosset væk i; mon ikke der er til 3-4 ture? Så må jeg lige se, hvornår jeg får tid til at leje mosfjerneren igen, til den sidste trediedel af plænen.

Hvor jeg dog hader mos!

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Mos på plænen

 1. pedrsn skriver:

  håh!! jeg ælsker mos! super duper istedet for irriterende klip mig hele tiden græs :0)

 2. Ruprect skriver:

  Telyk med den nye plæne 🙂

  Nu er den desværre ikke så blød længere.

 3. Takker 🙂 . I går fik jeg hældt 30-35 kg NPK-gødning ud på plænen, efter jeg i weekenden fik fjernet mosset fra den sidste trediedel af plænen og fik spredt nye græsfrø, samt ca. 45 kg kalk! Så nu skulle plænen have optimale vækstbetingelser… Hvis bare der ville komme noget regn, gerne mere end de 6-8 mm de lover for de næste dage, men helst om natten eller i arbejdstiden :mrgreen: .

  Når først græsset får fat, så skal den nok blive blød igen, men forhåbentlig ikke så svampet, som den var emd mosset.

 4. Uffe S. skriver:

  Apropos havearbejde og formel l: har du nogen sinde hørt om Stirling Mos(s) …

 5. Uffe skriver:

  Naturligvis har jeg hørt om Stirling Moss – Moss og Morian Hansen er velsagtens min fars to yndlings-motorsportsudøvere, så de er ofte omtalt i mit barndomshjem. Jeg læste sammen med en Moss på DTU og hun mente de var i familie, langt ude – hvad pokker hed hun egentlig mere end Moss? Hun var i hvert fald meget sød :mrgreen:

 6. Uffe S. skriver:

  Kate Moss?

 7. Uffe skriver:

  Nej, ikke Kate – det tror jeg alligevel jeg havde kunne huske 🙄 . Jennifer…. ja, hun hed nok egentlig Jennifer. Det ta’r lidt tid at spole hukommelsen 12-14 år tilbage :mrgreen: .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.