/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

3/4/2009

Fornuften kan stadig nå at sejre

Filed under: Politik — Tags: , , — Uffe R. B. Andersen @ 9:08

Cambridge, Massachusetts, kendt for Harvard University og Massachusetts Institute of Technology, vil måske i fremtiden blive kendt som stedet hvor fornuften sejrede. Det skriver ComputerWorlds Overvågningsblog og refererer til TheBostonChannel.com:

City Council Votes Against Video Cameras Funded By Homeland Security

I bekymring over undergravningen af borgerrettighederne, siden 11. september 2001, har bystyret besluttet at pille eksisterende overvågningskameraer ned! Kameraerne er endog betalt af United States Department of Homeland Security og således helt uden udgifter som byen, men nu risikerer Cambridge at skulle tilbagebetale 264.000 USD, som Homeland Security allerede har investeret i udstyr. Alligevel har Cambridges bystyre fulgt deres intellektuelle instinkt og det kan forhåbentlig starte en ny trend.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress