VDSL-opgradering

Jeg fandt en liste hos TDC, over deres DSLAM-lokationer, og opdagede at der var kommet en fremskudt central i mit område. Jeg glemte alt om det igen, indtil i tirsdags, hvor jeg skrev til Fullrate og satte dem kniven på struben – mere båndbredde eller ingen kobberkabler i det nye hus! Så opdagede de også den fremskudte central og fik travl med at opgradere mig til en VDSL-forbindelse, med “op til 4o Mbit/s downstream og 8 Mbit/s upstream”. Det holder så ikke helt, men det er dog bedre, end den gamle 4/1 Mbit/s-forbindelse:

Hvor ville jeg dog ønske man kunne få fiber-forbindelse herude på landet – i Ballerup, 2 kilometer fra Lautrupparken!

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Nørderi. Bogmærk permalinket.

One Response to VDSL-opgradering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.