/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

15/3/2004

Endnu et år er gået

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 12:51

I lørdags rundede jeg endnu et år og skal nu huske, at jeg er 36. Nogen vil måske mene, at jeg ikke har opført mig pænt, i det forgangne år – men husk på, at jeg er motorcyklist og som alle andre motorcyklister har jeg længe ønsket mig noget regn, så saltet kunne blive skyllet af vejene. Derfor betragter jeg lørdagens kraftige regnskyl som en venlig hilsen fra Odin selv 🙂

Det har været en travl, men hyggelig weekend 🙂 Mine forældre kom på besøg fra Sydfyn – som sædvanligt kom de over fredag eftermiddag og tog afsted her til morgen. Min ældste bror – Jan – kom lørdag aften og kørte hjem igen til Viborg, søndag aften. Endvidere var mine svigerforældre på besøg om lørdagen, til boller og lagkage, og aftensmad. Så der var masser at se til – heldigvis har jeg Maj-Britt 😉
Resten af mine søskendeflok – dvs. Karsten og Lone – kunne desværre ikke komme, men vi nåede da at få en lille sludder i telefonen.

I går var vi på Christiania 🙂 🙂 🙂 – Jan, vores forældre, Maj-Britt og jeg. Vejret var jo perfekt til en tur på det gamle voldanlæg. I dag skriver alle aviserne om en snarlig politiaktion mod Fristaden, så måske vi kun lige nåede det, i sidste øjeblik.
Vi fik også kørt i Metro og det var nyt for alle “turisterne” – Far og Jan fandt da også pladser helt oppe foran på hjemvejen, så de kunne sidde og lege vognstyrere 🙂

Jeps, det var en hyggelig weekend – det er dejligt med en dejlig familie!

/Uffe

1 kommentar »

 1. Her er listen over de fine gaver jeg fik:

  Maj-Britt: Bog – “40 fortællinger af Fædrelandets historie”, Stearinlys med Frederik og Mary, unbrakonøgler – 9 og 11mm, Bacho skruetrækkere, alm. kærv – 0,6×3,5×75 og 1×5,5×100, skjorte
  Irene & Søren: Opladelige batterier – 4xAAA og 4xAA, skjorte, Mostrup kort over København
  Roma: Trådløst ude/indetermometer
  Mor & Far: Luft- og Rumfartsårbogen 1987-88, undertrøje
  Jan: Undertrøje
  Lone: Shampoo

  Kommentar by urb — 15/3/2004 @ 22:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

 

Powered by WordPress