Endnu et år er gået

I lørdags rundede jeg endnu et år og skal nu huske, at jeg er 36. Nogen vil måske mene, at jeg ikke har opført mig pænt, i det forgangne år – men husk på, at jeg er motorcyklist og som alle andre motorcyklister har jeg længe ønsket mig noget regn, så saltet kunne blive skyllet af vejene. Derfor betragter jeg lørdagens kraftige regnskyl som en venlig hilsen fra Odin selv 🙂

Det har været en travl, men hyggelig weekend 🙂 Mine forældre kom på besøg fra Sydfyn – som sædvanligt kom de over fredag eftermiddag og tog afsted her til morgen. Min ældste bror – Jan – kom lørdag aften og kørte hjem igen til Viborg, søndag aften. Endvidere var mine svigerforældre på besøg om lørdagen, til boller og lagkage, og aftensmad. Så der var masser at se til – heldigvis har jeg Maj-Britt 😉
Resten af mine søskendeflok – dvs. Karsten og Lone – kunne desværre ikke komme, men vi nåede da at få en lille sludder i telefonen.

I går var vi på Christiania 🙂 🙂 🙂 – Jan, vores forældre, Maj-Britt og jeg. Vejret var jo perfekt til en tur på det gamle voldanlæg. I dag skriver alle aviserne om en snarlig politiaktion mod Fristaden, så måske vi kun lige nåede det, i sidste øjeblik.
Vi fik også kørt i Metro og det var nyt for alle “turisterne” – Far og Jan fandt da også pladser helt oppe foran på hjemvejen, så de kunne sidde og lege vognstyrere 🙂

Jeps, det var en hyggelig weekend – det er dejligt med en dejlig familie!

/Uffe

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

One Response to Endnu et år er gået

 1. urb skriver:

  Her er listen over de fine gaver jeg fik:

  Maj-Britt: Bog – “40 fortællinger af Fædrelandets historie”, Stearinlys med Frederik og Mary, unbrakonøgler – 9 og 11mm, Bacho skruetrækkere, alm. kærv – 0,6×3,5×75 og 1×5,5×100, skjorte
  Irene & Søren: Opladelige batterier – 4xAAA og 4xAA, skjorte, Mostrup kort over København
  Roma: Trådløst ude/indetermometer
  Mor & Far: Luft- og Rumfartsårbogen 1987-88, undertrøje
  Jan: Undertrøje
  Lone: Shampoo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.