Mit liv passerer revy…

…. i små bidder

Hver dag cykler jeg til Hareskov station og tager toget ind til Ryparken, hvorfra jeg går det sidste stykke til mit arbejde. Sådan har det været i små to år.

Det sker jeg møder gamle venner på vejen – Jakob og Søren for eksempel, der begge bor på Østerbro, men arbejder længere ude på landet. Inderfor den seneste uge har jeg imidlertid mødt to, som jeg ikke lige havde regnet med at møde der, eller i det hele taget møde igen. Først mødte jeg Troels, der ligesom jeg kommer fra Stenstrup på Sydfyn og hvis far var min dansklærer i 1. klasse. Han syntes jeg så bekendt ud og måtte tilsidst spørge. I dag mødte jeg så Kenneth O., som boede på naboværelset på mit kollegie i Hjortespring.

Troels har jeg nok ikke set, siden han gik ud af gymnasiet i 1986 og Kenneth flyttede vist fra kollegiet før jeg gjorde og det var i 1998. Pudsigt nok, så arbejder både Troels og Kenneth for Novo Nordisk, men det er jo også et stort firma. Lidt underligt, at man skulle løbe ind i to personer fra ens fortid på samme sted, indenfor så kort tid.

Skulle Troels eller Kenneth en dag finde forbi her, så skal de vide, at jeg synes det var rigtig hyggeligt at se dem igen og jeg vil huske at kigge efter dem i fremtiden (you can run, but you can’t hide ;-))

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Mit liv passerer revy…

 1. Hekto skriver:

  Hey! … lyder som om du bor i nabolaget!
  Det er måske dig der af og til damper ned ad Syvendehusvej på Guzzi???

  /H2

 2. urb skriver:

  Hej Hekto

  Det er da ikke utænkeligt. Jeg kører nok mest på strækket fra Egebjergvej og ud til Ring 4, men da også den anden vej, hvis jeg skal en tur i skoven 🙂 Der er lidt billeder af min Guzzi her, så kan du jo sammenligne 😉

  /Uffe

 3. Hekto skriver:

  Yup! – det er dig!

  Jeg bor lidt nede ad Syvendehusvej, og kører på et andet italiensk mærke! ;0)

  /H2

 4. urb skriver:

  Ja, jeg så godt din profil på http://www.dkfritidmotorcykel.dk, ligesom jeg da “kender” dig fra nyhedsgruppen. Nå, så du bor lige i nærheden – synes ikke jeg har set din Ducati?!? Jeg har mødt en 900 Mike Hailwood Replica nede på Kaj Dige Bach-tanken et par gange – de har jo 98 oktan blyerstatningsbenzin. 🙂
  Så må vi se, om ikke vi kan finde sammen til en køretur, når vejret bliver lidt bedre.

  /Uffe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.