K: Studieflashanlæg

Havde jeg vidst dengang, hvad jeg ved i dag…..
© Olympus - Olympus E-20
For 1½ år siden købte jeg et Olympus E-20P digitalt spejlreflekskamera (DSLR). Det kostede godt 13.000 kroner, selvom jeg købte det på postordre i Tyskland. Jeg fortryder ingenlunde købet, for det er dejligt kamera og jeg har taget mange fine billeder med det.

Alligevel må jeg erkende, at mine billeder ikke er blevet væsentligt bedre, end det jeg kunne præstere med mit gamle Canon A-1. Samtidig har jeg fået en række super-gode Canon FD objektiver, så A-1’eren nu er langt mere alsidigt anvendelig, end før (jeg gav kun 1000,- kroner for 4 objektiver og en 2x telekonverter). Fordelen ved E-20’eren er, at man kan se resultatet med det samme, fremfor at skulle tage 36 billeder, vente 3-4 dage og så blive skuffet 😕

!@(1978_a1.jpg:L200 popimg: “© Canon – Canon A-1”)Havde jeg vidst dengang, hvad jeg ved i dag, så havde jeg helt sikkert brugt pengene på et studieflashanlæg og nogle fotobaggrunde. Gennem Modellerne.dk har jeg haft lejlighed til at prøve begge kameraer med professionelt studieudstyr og de billeder der er kommet ud af det, overgår helt klart hvad jeg ellers har lavet – i hvert fald af indendørs fotografering.

Så kære læser – hvis du kender nogen, der vil sælge deres studieflashanlæg, så giv mig et praj. Prismæssigt skal det ligge i mellem 2500 og 5000 kroner – helst tættest på de 2500 – og gerne bestå at to enheder på hhv. 500-1000W og 250W.

Man har jo lov at håbe……. 😀
!@—

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Foto. Bogmærk permalinket.

2 Responses to K: Studieflashanlæg

  1. Pingback: ka.nelgiffel

  2. Pingback: /var/blog/messages » Studieflash-anlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.