Ny kategori – Politik

Politik er ikke til at undgå :-?. Mange forveksler desværre politik med demokrati og accepterer derfor politiks fortrædeligheder. På min arbejdsplads er der adskellige firmapolitikker, men de er nu ikke opstået af en demokratisk proces – hvilket umiddelbart nok også er det bedste. Politik føres overalt og iøvrigt oftest uden demokrati. Demokrati kan også eksistere uden politik, men det er nok ikke så hyppigt, at det lader sig praktisere i virkeligheden.

Fælles for mine indlæg om politik vil dog være, at de let bliver lange. Derfor vil indlæg i kategorien Politik hurtigt ende med et

Dermed undgås alt for lange smørrerier på forsiden, som overskygger de mere indsigtsfulde og underholdende indlæg. Jeg har allerede et par høns, der skal plukkes, så kig endelig forbi igen – hvis politisk debat har din interesse :-D.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Politik. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.