/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

27/5/2004

25% af Danmarks befolkning…

Filed under: Politik — Uffe R. B. Andersen @ 15:53

For en uges tid siden kunne man læse i aviserne, at 25% af danskerne tror der vil være flere indvandrere og efterkommere, end flergenerations-danskere i Danmark indenfor de næste 2o år – på trods af, at statistikken viser der kun vil være 10,9% indvandrere og efterkommere i år 2050.

Forleden hørte jeg så, at 25% af danskerne mener, at det helt iorden med tortur, når det anvendes i mod terrorister :-?.

Jeg kunne forestille mig, at det må være de samme personer, der udgør de 25% i de to undersøgelser. Heldigvis er der da stadig flest af os, der mener vi skal gøre, som vi selv prædiker.

3 Comments »

 1. Hvis du gik tæt på undersøgelsen, så ville du formentligt så mellemregningerne – der sådan set burde fjerne din foragelse.

  Dokumentation her: http://www.uriasposten.net/index.php?p=892

  Kommentar by Kim Møller — 27/1/2005 @ 11:51

 2. Er det dokumentation, som man lærer det på historie-studiet nu til dags? Skræmmende :shock:. Dine forudsætninger er da lige så ufuldstændige, som du påstår Ritzau’s er. Undersøgelser viser f. eks. klart, at der blandt efterkommer af indvandrere er lige så stor en andel med nedsat fertilitet, som blandt andre danskere. Sandsynligheden for at nogen af disse får mere end to børn er ganske ringe – ikke mindst i lyset af Hr. Lars Løkke Rasmussens ønkser om at forbyde amterne at yde hjælp til barn nr. 2. Endvidere antager du også, at efterkommere af indvandrere generelt vil få flere børn, end andre danskere – men du siger sådan set også selv, at det har man ingen dokumentation for – citat: “så kender man endnu ikke omfanget af efterkommernes fertilitet, da selv de første indvandreres børn endnu ikke har levet et helt (fødsels-)liv i Danmark” – citat slut. Det er løgn i din mund, Hr. Møller – deres fertilitet er velkendt (og for nedadgående).

  Kommentar by Uffe — 27/1/2005 @ 12:33

 3. :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :mrgreen:

  Kommentar by lol — 24/8/2005 @ 8:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

 

Powered by WordPress