/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

13/5/2004

Jeg har set Marx….??

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 13:38

Jeg kiggede ud af vinduet fra mit arbejde, da en flok motorcykelbetjente eskorterede en Daimler ind ad Lyngbyvej. I Daimleren sad en kvinde med en stor rosa hat på, så umiddelbart kunne hun ikke genkendes. Nu er der imidlertid billeder på TV2’s hjemmeside, af Kronprinsen og Frk. Donaldsons modtagelse på Christiansborg og jeg er ikke i tvivl om, at det var Frk. Donaldson(‘s hat) jeg så (Daimleren var iøvrigt også Krone 1).

Det må jeg simpelthen skrive en sms til Fruen om, tænker jeg straks. Her er det så, der opstår tvivl om, hvem jeg egentlig så……

Prøv lige at skrive Mary på din Nokia-mobiltelefon – den er åbenbart ikke Royalistisk indstillet (Finland er jo også en republik) :wink:. Nej, det var altså ikke Marx, jeg så – det var Mary.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

 

Powered by WordPress