Jeg har set Marx….??

Jeg kiggede ud af vinduet fra mit arbejde, da en flok motorcykelbetjente eskorterede en Daimler ind ad Lyngbyvej. I Daimleren sad en kvinde med en stor rosa hat på, så umiddelbart kunne hun ikke genkendes. Nu er der imidlertid billeder på TV2’s hjemmeside, af Kronprinsen og Frk. Donaldsons modtagelse på Christiansborg og jeg er ikke i tvivl om, at det var Frk. Donaldson(‘s hat) jeg så (Daimleren var iøvrigt også Krone 1).

Det må jeg simpelthen skrive en sms til Fruen om, tænker jeg straks. Her er det så, der opstår tvivl om, hvem jeg egentlig så……

Prøv lige at skrive Mary på din Nokia-mobiltelefon – den er åbenbart ikke Royalistisk indstillet (Finland er jo også en republik) :wink:. Nej, det var altså ikke Marx, jeg så – det var Mary.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.