Brokblog….

En dag jeg kiggede på blogbot.dk, faldt jeg over en blog, hvis indehaver brokkede sig over, at han havde for lidt at brokke sig over :-?. I en kommentar gjorde en læser opmærksom på, at domænet brokblog.dk var ledigt – og så fór en djævel i mig.

For selvom min hustru er sød og dejlig, foruden gravid med tvillinger, så er hun en mester i at brokke sig :-D. Jeg var ikke et sekund i tvivl – brokbloggen måtte tilfalde hende. Som sagt, så gjort – en hurtig tur omkring GratisDNS og domænenavnet var sikret.

Nu er hun så småt i luften – og hun har, for en gangs skyld, masser at brokke sig over ;-). Så jeg forventer der bliver god gang i den.

Vi tager lige adressen én gang til – brokblog.dk.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Brokblog….

 1. Grith skriver:

  Hvor er du da bare en god mand:-)
  Nej spøg til side, jeg synes det er
  humor:-) Håber hun bliver glad for den:-)

 2. Hej Grith

  Tak :-). Jamen, hun blev da glad, selvom hun ikke rigtig er kommet i gang med den endnu – hun må ikke så meget andet end at ligge ned, evt. sidde nogen timer hver dag. Så indtil jeg får rigget en computer til, inde ved sofaen, så bliver det nok så som så.

  Iøvrigt var jeg jo i en sikker “win-win”-situation, da jeg gav hende brokbloggen – hvis hun ikke blev glad, så kunne hun bare….. brokke sig :-D.

  Mvh.
  /Uffe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.