/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

6/7/2004

Blog-opdatering

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 13:43

For nogen uger siden kom version 1.2 af WordPress (som er det weblog-system jeg anvender her, hvis du skulle være i tvivl :cool:). Jeg har nu fået installeret den og fået tilrettet den, så min blog stadig har samme udseende :smile:.

Der er kommet lidt nye features på – bla. klikbare smilies i kommentar-formen, samt en “Highlight”-funktion til kendte søgemaskiner. Dvs., at hvis du kommer ind på min blog via f. eks. Google, så vil dine søgeord være fremhævet – du kan teste det her, ved blot at følge linket tilbage tilbage til min blog :mrgreen:.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

 

Powered by WordPress