Blog-opdatering

For nogen uger siden kom version 1.2 af WordPress (som er det weblog-system jeg anvender her, hvis du skulle være i tvivl :cool:). Jeg har nu fået installeret den og fået tilrettet den, så min blog stadig har samme udseende :smile:.

Der er kommet lidt nye features på – bla. klikbare smilies i kommentar-formen, samt en “Highlight”-funktion til kendte søgemaskiner. Dvs., at hvis du kommer ind på min blog via f. eks. Google, så vil dine søgeord være fremhævet – du kan teste det her, ved blot at følge linket tilbage tilbage til min blog :mrgreen:.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.