Miraklernes tid….

Miraklernes tid er slet ikke forbi endnu. Trofaste læsere vil være bekendt med, at vi fik kortsluttet alle vores elektroniske dimser, forrige søndag (nye læsere kan starte her). Kun web-serveren og min computer, af de større ting, slap uskadte.

I dag kom det hele retur fra reparation :grin:. En uge efter at TopDanmark havde foranlediget afhentning af hele dynen. Det er fand’me imponerende, synes jeg. Det eneste der ikke var repareret, var trafo’en til vores touch-lysdæmper-halogen-pendel – en ny kostede mig 259,- kroner, som forsikringen dækker.

Jeg har ellers ikke meget til overs for forsikringsselskaber, men TopDanmark har imponeret mig i denne sag – det har været helt igennem smertefrit og tingene er gået hurtigt. Allermest imponeret er jeg dog over Arepa Firenew A/S, der på blot én uge har formået at teste alle de defekte ting, få reservedele hjem, reparere, teste og returnere det hele i funktionel tilstand – det er bare flot og professionelt. Derudover har Arepa været rigtig flinke at snakke med, når jeg ringede og stillede dumme spørgsmål – og da deres chaffører opdagede, at de havde glemt den reparerede computer, så kørte de straks tilbage efter den og kom tilbage en time senere :smile:.

Så nu kan Maj-Britt atter se nogen af alle de dvd’er og videobånd, som hendes venner, kolleger og familie har været forbi med – det var vist også ved at blive enerverende, kun at kunne læse.

Som et epilog kan det lige nævnes, at vores gasfyr faktisk blev repareret allerede dagen efter kortslutningen – der skulle skiftes 2 printkort, så var det i orden igen. Køleskabet mistede alle kontrollamperne og det har vi nu fået et tilbud på reparation af, som forsikringen skal tage stilling til. Det er på mit program for i morgen.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Miraklernes tid….

 1. Ulrik Hejl skriver:

  Tak for dine rosende ord til Topdanmark og Arepa i beretningen om de elektriske apparater.
  Ordningen har vi indført, bl.a. for at give kunderne en bedre service, så han ikke skal
  til Radio-TV-forhandler med noget, til computermanden med noget andet
  o.s.v., men så mest muligt klares i eet hug, og mindst muligt besvær for kunden.

  Venlig hilsen

  Ulrik Hejl

 2. Uffe skriver:

  Hej Ulrik

  Nå, er TopDK nu også begyndt at lade deres medarbejdere gennemse weblogs, for at finde succeshistorier? 😉

  Ordningen, synes jeg, er god og velfungerende. Jeg må dog erkende, at jeg stadig venter på at høre fra Arepa, vedrørende reparation af mine højttalere, som de allerede én gang har kigget på, men mente ikke fejlede noget. Det gør de altså – diskanten i den ene højttaler er død. De lovede at ringe tilbage, men det er snart 1½ måned siden :mad:.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.