Miraklernes tid, del 2….

Da Maj-Britt og jeg flyttede sammen medbragte Maj-Britt 2 gryder – jeg kom fra et kollegie, så jeg havde næsten intet køkkengrej med. Det første vi måtte have var et sæt gryder og vi fandt et rimeligt billigt Atelier-sæt, bestående af kassrolle og to gryder. Det var tilbage i 1998.

For nogen tid siden røg kasserollelåget på gulvet og plastikknoppen/håndtaget gik i stykker :sad:. Jeg overvejde at køre i Silvan og købe et skabshåndtag, men så forleden så jeg en artikel om Aida A/S og den inspirerede mig til at skrive til dem og forklare om mit problem.

I tirsdag kom der så en fragtmand og afleverede en pakke – et styk nyt kasserollelåg, uden beregning, fra Aida A/S :grin:. Der er altså mange firmaer, der kan lære noget om service fra Aida A/S. Hvis jeg en dag skal have nye gryder og kasseroller, så kommer der nok til at stå Atelier på dem igen!

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.