Træerne vokser ikke ind i himlen…

Så er den her – vores nye brugte bil 🙂 . Jeg var på Fyn og hente den i søndags, og turen foregik stort set uden problemer – stort set. Diesel-priserne var helt i bund på Fyn – 5,76 pr. liter – så på vej hjemover, ville jeg lige tanke den op. Det gik bare ikke så let, for dækslet over brændstof-påfyldingen åbnedes ikke, når jeg trak i håndtaget ved siden af førersædet 😕 . Så jeg måtte forlade tankstationen med uforrettet sag.

På en rasteplads på Sjælland gjorde jeg endnu et forsøg, denne gang med lidt hjælp fra min moder, der gjorde turen med. Når jeg holdt fast i håndtaget, så kunne dækslet godt åbnes manuelt, men det sprang ikke op af sig selv, som det burde. I går fik jeg så kigget nærmere på det og der er simpelthen knækket en tap af dækslet, som gør at fjederen ikke kan skubbe det op 🙁 . Møgirriterende, når man lige købt bil i den dyre ende. Jeg syntes også den trak lidt skævt mod højre, men det skal lige prøves af på et mere fladt underlag end motorvejen (der jo nok hælder mod højre). I hvert fald skal jeg have startet op på en liste over mangler, så jeg kan komme forbi sælger i nærmeste fremtid og få ordnet tingene.

Maj-Britt har været med ude og køre en tur og tror godt jeg kan sige, at noget af hendes skepsis er forsvundet 😎 . Det er en stor månedlig udskrivning, men det er altså også den perfekte bil til mor, far og tvillinger 😀 . Det kan man simpelthen ikke være i tvivl om, når først man sidder i den og det mærkede Maj-Britt også.

Det er nu underligt, pludselig at være bil-ejer – jeg sværger jeg skal blive en hensynsfuld bilist, ikke mindst overfor motorcyklisterne, med hvem jeg stadig mest identificerer mig selv. Vi har jo også stadig 3 gange så mange motorcykler som biler 😈 .

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast, Motorcykler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.