/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

9/8/2004

Tilbage på pinden

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 11:23

Forståeligt nok klager Maj-Britt en del over, at tiden går så laaangsomt. Men for 3 uger siden måtte jeg bede hende knytte sylten for en stund :wink:. Da startede min ferie nemlig og jeg var sikker på, at de 3 uger nok skulle få ben at gå på. Og det gjorde de :???:.

Nåede jeg så det jeg havde håbet, i min ferie? Nej. Jo. Lidt, måske? Der lå en masse gamle brædder med søm i, bag vores garage – en del af dem fik jeg slæbt om i indkørslen i efteråret, men der var mange søm og de skulle ud, før de kunne lægges ud til storskrald. Det fik jeg gjort og jeg nåede også at få det sidste fjernet bag garagen. Så nu har jeg et sted at stille kompostbeholderen, som vi fik fra kommunen sidste år :roll:.

Jeg fik slået græs nogen gange, men ikke så meget andet. Jeg sluttede dog af i går med en Round-Up-kur til haven – lugningen er bare nederst på listen, når man også skal handle ind, lave mad, vaske, vaske op, støvsuge osv.

Vi fik hygget os og det er sidste gang i mange år, at vi kommer til det, bare os to :smile:. Vi fik mærket på mave og (for)undret os, når vi kunne se en kæmpe bule drøne rundt på Maj-Britts maveskind – ret surrealistisk. Vi var til jordemoder og skanning, og vi var en enkelt tur i BabySam. Jeg fik rodet lidt med web-serveren – installerede php5, men måtte “rulle tilbage” til php4, da WordPress 1.2 ikke er php5-kompatibel :mad:. Da havde jeg ellers brugt tid på at opgradere både webmailen og fotogalleriet til php5-kompatible versioner, men så er det da klar.

Dovneferie i hjemmet, men det var dejligt og tiden gik alt for hurtigt.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

 

Powered by WordPress