Tankeløs virksomhed giver Alzheimer

I dagens udgave af Urban kan man læse, at en hverdag uden mentale udfordringer, giver en større risiko for at udvikle Alzheimer Demens-syndrom. I følge artiklen bygger udsagnet på en amerikansk undersøgelse af 357 mennesker.

Det forklarer jo i hvert fald afdøde forhenværende præsident Ronald Reagans udvikling af sygdommen, hvis grundsten må være lagt i hans præsidentperiode (fra 1981 til 1989) :twisted:. Ronald Reagan led iøvrigt af særdeles massiv Alzheimer, hvilket må siges yderligere at underbygge undersøgelsens påstand.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

One Response to Tankeløs virksomhed giver Alzheimer

  1. Gunnar Langemark skriver:

    Jamen så må vel både du og jeg lægge os mere i selen…..

    😈
    🙄

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.