/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

17/8/2004

Tankeløs virksomhed giver Alzheimer

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 15:15

I dagens udgave af Urban kan man læse, at en hverdag uden mentale udfordringer, giver en større risiko for at udvikle Alzheimer Demens-syndrom. I følge artiklen bygger udsagnet på en amerikansk undersøgelse af 357 mennesker.

Det forklarer jo i hvert fald afdøde forhenværende præsident Ronald Reagans udvikling af sygdommen, hvis grundsten må være lagt i hans præsidentperiode (fra 1981 til 1989) :twisted:. Ronald Reagan led iøvrigt af særdeles massiv Alzheimer, hvilket må siges yderligere at underbygge undersøgelsens påstand.

1 kommentar »

  1. Jamen så må vel både du og jeg lægge os mere i selen…..

    😈
    🙄

    Kommentar by Gunnar Langemark — 17/8/2004 @ 16:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

 

Powered by WordPress