Så er jeg far til tvillinger!

Nu kan jeg kun udtale mig på egne vegne – og det er jo ikke min krop, der har været udsat for hormonbehandlinger, ægudtagning og -oplægning, kvalme og 4 måneders aflastning på sofaen – men jeg synes det har været det hele værd :cool:.

I tirsdags fik Maj-Britt foretaget planlagt kejsersnit – kl. 09:14 kom Emma til verden og to minutter efter fulgte så Andrea :grin:. De to dejligste små piger. Bortset fra, at de faktisk ikke var så små – Emma vejede 2900 gram og var 50 cm, mens Andrea vejede 2600 gram og var 49 cm.

De er pragtfulde – det er børn jo og endnu mere når det er ens egne :mrgreen:. Mor er oppegående, men vil nok være indlagt indtil starten af næste uge. Tiden skal bla. bruges på at træne stereo-amning og på i almindelighed at komme over operationen. Jeg er indlagt sammen med Maj-Britt, så vi har en enestue og kan koncentrere os om pigerne. Jeg tager lidt på arbejde, så jeg kan spare på fædreorloven, indtil pigerne kommer hjem. Så skal der rå-hygges :grin:.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Emma & Andrea. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Så er jeg far til tvillinger!

 1. Patricia skriver:

  Jamen tillykke til jer alle fire!

 2. Uffe skriver:

  Tak :smile:.

 3. Anja skriver:

  Af hjertet tillykke, hvor er det dejligt for jer 😉 Tillykke endnu en gang!

 4. Tommy Hjorth skriver:

  Hej Uffe

  Kom forbi din side fra dk.fritid.foto, og kunne læse mig til at du også har været heldig, jeg fik selv tvillinger i oktober 2002 og det er bare den største oplevese man kan få på denne jord, og selv om det er benhårdt arbejde er det det hele vær.

  STORT TILLYKKE HERFRA.

  Tommy

 5. Uffe skriver:

  Hej Tommy

  Takker :smile:. Børn og katte – man skulle tro Kodak havde fundet på dem :mrgreen: – det er vildt så mange billeder man kan få taget af dem :shock:. Godt man har digitalkamera nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.