/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

16/11/2004

Mine berømte børn….

Filed under: Emma & Andrea,Motorcykler — Uffe R. B. Andersen @ 1:14

Der findes vel næppe nogen større ære for en far, end at få sine poder afbildet på Bagsiden af Ugebladet Ingeniøren! I hvert fald ikke, hvis man er Ingeniør :mrgreen: . Det er ikke så svært – man skal bare have en god undskyldning. Som for eksempel, at Polyteknisk MC faktisk havde haft 10 års-jubilæum og at der på 14 dage i oktober blev født 4 nye “pimser” – hvoraf de to altså er Emma og Andrea 😎 .

Desværre er Ingeniøren|net blevet et betalings-site, så hvis man ikke har et abonnement, kan man ikke se artiklen i sin fulde længde 👿 . Jeg har den dog som PDF-fil, så hvis din nysgerrighed er pirret, så smid en kommentar med din e-mail-adresse – så skal du få en kopi 😀 .

1 kommentar »

  1. […] Den 16. november skrev jeg om mine berømte børn: Der findes vel næppe nogen større ære for en far, end at få sine poder afbildet på Bagsiden af Ugebladet Ingeniøren! I hvert fald ikke, hvis man er Ingeniør . Det er ikke så svært – man skal bare have en god undskyldning. Som for eksempel, at Polyteknisk MC faktisk havde haft 10 års-jubilæum og at der på 14 dage i oktober blev født 4 nye “pimser” – hvoraf de to altså er Emma og Andrea . […]

    Pingback by /var/blog/messages » Mine berømte børn, del 2 — 16/1/2007 @ 16:06

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress