/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

16/11/2004

Religiøs logik?

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 14:59

Teisterne leverer i dag endnu en god grund til at forbyde al religion (og evt. lovliggøre hash). I dagens udgave af Urban kan man læse om Pinsekirkens persiske menighed. Der står blandt andet følgende:

»Vi har haft folk i Iran, der er blevet kristne, og så er de blevet stenet. De er blevet henrettet, halshugget og hængt. Får man nej til asyl, kan det ende forfærdeligt. Derfor synes jeg, det er endnu mere sejt, at folk vælger at blive kristne,« siger Elmira Granløse fra Kærlighedens Kirke i Odense.

Et eksempel på religiøse fanatikeres skamløse udnyttelse af folks desperation – “lad jer omvende til kristendommen, så bliver I nok ikke sendt hjem, da I jo så står til dødsstraf”. Organisationer der virker på den måde, burde simpelthen ikke tillades.

Og så synes de endda det er “sejt”? Men vi fordømmer muslimer, der dør for det de selv betragter som en god sag – kampen mod de vantro?

Sagen viser i hvert fald, at religiøse altid er af det onde – både de kristne, der omvender folk til en mulig dødsdom og de muslimske, der straffer frafaldne.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

 

Powered by WordPress