Virtuel klipning???

Min frisør – eller rettere min gamle frisør, fra dengang jeg stadig boede hjemme hos mine forældre – er kommet på Internettet. Frisører er åbenbart ikke de mest Internet-orienterede, for selvom en søgning på Google på ordet Klippehjørnet giver 267 hits og dermed bekræfter min forestilling om, at der findes et “Klippehjørnet” i enhver større by med respekt for sig selv, så er det alligevel lykkedes hende her at få lagt sin hånd på klippehjornet.dk.

Så kommer du forbi Svendborg og trænger til en klipning, så kan du altså finde adresse og priser på en anbefalelsesværdig frisør, ved at klikke ind på http://www.klippehjornet.dk/ 😎 .

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.