/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

24/11/2004

Virtuel klipning???

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 21:54

Min frisør – eller rettere min gamle frisør, fra dengang jeg stadig boede hjemme hos mine forældre – er kommet på Internettet. Frisører er åbenbart ikke de mest Internet-orienterede, for selvom en søgning på Google på ordet Klippehjørnet giver 267 hits og dermed bekræfter min forestilling om, at der findes et “Klippehjørnet” i enhver større by med respekt for sig selv, så er det alligevel lykkedes hende her at få lagt sin hånd på klippehjornet.dk.

Så kommer du forbi Svendborg og trænger til en klipning, så kan du altså finde adresse og priser på en anbefalelsesværdig frisør, ved at klikke ind på http://www.klippehjornet.dk/ 😎 .

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

 

Powered by WordPress